Prati nas

Kako izgleda vođenje ljubavi sa robotom?

Bizarno

Kako izgleda vođenje ljubavi sa robotom?

Karley je testirala lutku za potrebe dokumentarca.. (foto: Instagram/Karley Sciortino)

Karley je testirala lutku za potrebe dokumentarca.. (foto: Instagram/Karley Sciortino)

Da nam za vođenje ljubavi nije neophodno samo živo biće, već da se u intimnom odnosu može uživati i na drugi način, pokazala je Karley Sciortino i u jednom nesvakidašnjem eksperimentu pružila uvid i objasnila kako je izgledalo njeno iskustvo.

31-godišja kolumnistkinja je za potrebe dokumentarca o muškim robotima-lutkama koje služe za upražnjavanje intimnih odnosa, imala 20-minutnu sesiju sa lutkom Gabriel kako bi testirala njegove veštine. Karley, koja piše za Vogue i Vice, je objasnila da polni organ podseća na pravi, a da postoje i opcije podešavanja, zahvaljujući kojima se može podesiti na optimalnu temperaturu. Prema njenim rečima, ovo sprečava potencijalni problem s obzirom na to da su tela lutaka dosta hladna, a može se menjati i veličina lutke.

Ona kaže da se tokom ove ovog čina osećala čudno jer je osećaj zaista realističan. “Izgleda kao živa, prava osoba koja ne može da ti odgovori”, izjavila je Karley za the VICE documentary. Ona kaže da ima potpunu kontrolu prilikom odnosa te da takvo iskustvo ne može da ima sa pravim muškarcem, što ona navodi kao prednost.

Dr Kate Devlin objašnjava da upotreba ovih lutki može pomoći ljudima da prevaziđu poteškoće i nauče više o samom činu vođenja ljubavi. Eksperti tvrde da njeno korišćenje može služiti i u terapeutske svrhe.

Gabriel silikonska lutka košta oko 5.000 funti.

U nastavku pogledajte video:


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Blahblah

    17. 01. 2017. at 00:30

    Boze ,oprosti im ne znaju sta cine.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top