Prati nas

Kako je bilo na Story vikendu na Adi?

Foto

Kako je bilo na Story vikendu na Adi?

Počela je sezona Savršenog vikenda na Adi Ciganliji. Tokom protekle subote i nedelje, Story kutak u okviru kafića Koketa, na Makiškoj strani, privukao je veliki broj posetilaca, koji su uživali u različitim letnjim aktivnostima, ali i u druženju sa mnogobrojnim poznatim ličnostima koji su učestvovali u programu.

Sa posetiocima Story kutka na Adi Ciganliji družili su se Tijana Dapčevič, Nina Janković, Milena Vučič i Nikola Bursać, Kristina Radenković, Suzana Mančić, Knez, Maja Sar, Željko Vasić, Jellena, Lejla Hot, Milan Gromilić, kao i članovi glumačke ekipe serije Vojna akademija, Tijana Pečenčić, Ivan Mihajlović, Dragana Dabović i Tamara Dragićević.

Dame su imale priliku da dobiju savete od nutricionistkinje Maje Astaloš, da naprave novu frizuru što im je omogućio salon Bomaž, da se savetuju sa astrološkinjom Sanjom Coljom, kao i da vežbaju jogu, i trenutno svetski najpopularniji ples Zumbu koji su vodili Lifecenter i Ninas tim. Takođe, Dragana Jovanović iz Lifecenter-a je svim zainteresovanima objasnila kako da odaberu sistem vežbanja koji im najviše odgovara, a veliko interesovanje posetilaca privukla je besplatna masaža koju je omogućio salon Beauty Imagini.

Svi koji nisu bili u mogućnosti da uživaju i da se zabave u Story kutku, mogli su sve da isprate uživo, na Naxi radiju u emisiji Savršen vikend koju su vodili urednica Story-ja Beba Dragić i voditelj Naxi radija Dejan Avramović. Generalni sponzor projekta je Ford koji je organizovao zanimljive akcije tokom vikenda za sve posetioce. Promoterke automobila Ford Fiesta delile su besplatne probne vožnje, što je privuklo pažnju muške populacije.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top