Prati nas

Kako je Isla Fisher prevarila porodicu fotkom Amy Adams?

Extra

Kako je Isla Fisher prevarila porodicu fotkom Amy Adams?

Dve glumica često mešaju, te je Isla rešila malo da se našala na taj račun (foto: Wenn)

Dve glumica često mešaju, te je Isla rešila malo da se našala na taj račun (foto: Wenn)

Ne krivimo vas ako mislite da su Isla Fisher i Amy Adams ista osoba, naročito jer obe glumice igraju u novom psihološkom trileru Toma Forda Nocturnal Animals, i to fiktivnu i stvarnu verziju iste osobe, što je još više zbunjujuće.

Ali i same glumice su svesne međusobne sličnosti, pa su su poput još jednog para crvenokosih kolegenica koje često menjaju jednu za drugu, odlučile da se malo poigraju.

Naime, Isla je u intervjuu za Today priznala da ljudi često mešaju nju i dobitnicu Oskara, Amy Adams, te je sa suprugom Sachom Baron Cohenom želela da se porodicom i prijateljima našali u porodičnim božićnim čestitkama.

“Isekla sam svoje i zalepila lice Amy Adams preko, tako da su na forografijama bili Sacha, Amy i deca, a na čestitkama je pisalo: ‘Praznični pozdrav od Sache i Isle’. I niko nije primetio. Svi su govorili: ‘Vaša čestitka je bila tako slatka’. A ja sam im priznala: ‘To je bila šala. Ono uopšte nisam bila ja već Amy'”, rekla je glumica.

Pogledajte trejler za film koji je na nedavno održanom Festivalu u Veneciji dobio Srebrnog lava i koji kritičari već vide kao potencijalnog kandidat za Oskara za najbolji film.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top