Prati nas

Kako je Maja Nikolić kupila stan u centru Beograda?

Extra

Kako je Maja Nikolić kupila stan u centru Beograda?

Po ko zna koji put ispala kontradiktorna jer je prozivala koleginicu da je baveći se prostitucijom kupila stan (foto: Story)

Po ko zna koji put ispala kontradiktorna jer je prozivala koleginicu da je baveći se prostitucijom kupila stan (foto: Story)

Pevačica Maja Nikolić, izgleda da želi da promeni život iz korena, a kao prvi korak u ostvarenju ove želje, ona je kupila stan u centru Beograda.

“Tačno je da sam se preselila, ali ne bih mnogo da detaljišem na tu temu. Trenutno sam prezauzeta obavezama zbog uređenja novog doma, u čemu mi pomaže prijatelj iz inostranstva, preko koga sam kupovala sitnice za stan. Lepo mi je i ne želim nikome da otkrijem gde živim da me paparaci ne bi proganjali”, izjavila je uvek odmerena Maja za Kurir.

Međutim, zanimljiva stvar je ta, što je pevačica pre nekoliko meseci prozvala jednu od svojih koleginica i izjavila kako je kupila stan baveći se prostitucijom.

“Nedavno je jedna plavuša kupila stan u Beogradu od 200 kvadrata, a dobro znamo koliki su honorari pevačica. Zašto onda moje starije koleginice i ja, koje znamo da pevamo, sebi ne možemo da priuštimo tako nešto”, izjavila je tada Maja i kada pogledamo sada, Nikolićeva je po ko zna koji put ispala kontradiktorna.

Postavlja se pitanje, odakle sada odjednom novac kontraverznoj pevačici, kada je samo pre mesec dana izjavila, kako je tako nešto za nju nemoguće?


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. mimi

  24. 03. 2015. at 02:28

  Raspitajte se malo sto je radila po cg dok je jos bila anonimus…

 2. bordzija

  24. 03. 2015. at 07:33

  Zar ste pomislili da se Maja bavi prostitucijom, a ne ona se k…e iz ljubavi, a pare uzima iz navike ?! Koja će kurva za sebe da kae da je kurva ? Ta se još nije rodila. Maja je malo perfidnija i verziranija od svojih mlađih koleginica. Mimi i ostale bi morale učiti kako se to radi od Maje, zar ne Majo ?

 3. Sanja

  24. 03. 2015. at 15:01

  Ne kaže se kontraverzna nego kontroverzna…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top