Prati nas

Kako ona izgleda 17 godina nakon ‘Čuvara plaže’?

Extra

Kako ona izgleda 17 godina nakon ‘Čuvara plaže’?

Ovakvu je pamtimo sa malih ekrana (foto: Baywatch)

Ovakvu je pamtimo sa malih ekrana (foto: Baywatch)

Čuvari plaže se ne snimaju još od 2001. godine, a Carmen Electra je imala zapaženu ulogu u ovoj seriji tokom 1997/98. sezone.

Ipak, sve i da se danas snima ova serija ona bi bez problema mogla da nosi ovaj seksi kostim u 42. godini života i spašava one koje je morska bujica odvela na pogrešnu stranu.

Pa, već možemo da zamislimo Joeya Chandlera iz Prijatelja kako sede u svojim udobnim foteljama i uživaju u mnogo trčanja Čuvarima plaže? (:

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Jelena

  05/03/2015 at 10:22 pm

  Da li možemo da verujemo da žena u 42.oj godini izgleda dobro?! Žena u toliko godina je dovoljno mlada i treba da izgleda dobro i ne vidim šta je senzacionalno u tome, pogotovo žena kojoj je jedina obaveza i posao da dobro izgleda. Očito je problem što se ovde žene od 40+ godina proglašavaju babama.

 2. kos

  06/03/2015 at 9:43 am

  Pa, o tome se, draga Jelena, i radi. Kod nas niko ne vodi računa o sebi i 80% žena ne izgleda ovako ni u 20-im pre udaje, a tek kad se udaju i rode decu zapuste se jer imaju opravdanje da budu zapuštene. A sad će svi kao da se prave da živimo na nekoj drugoj planeti i da svačija mama izgleda ovako i u 50. godini, a istina je da nemamo ni 2 drugarice koje su ovako zgodne. Samo kažem.

 3. vanda

  06/03/2015 at 11:19 am

  ta trka za što bolji izgled dovela je do toga da sve manje imamo normalnih,zrelih žena koje su predivne majke i supruge,a sve više plastičnih šizoidnih žena koje su počele da sa svojom decom izlaze u klubove umesto da prave palačinke i čitaju knjige.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top