Connect with us

Kako ovogodišnja ruska predstavnica na Eurosongu peva ‘Molitvu’? (VIDEO)

Evrovizija

Kako ovogodišnja ruska predstavnica na Eurosongu peva ‘Molitvu’? (VIDEO)

(foto: Eurovision.tv)

(foto: Eurovision.tv)

Nakon što je Julia Samoilova odabrana da predstavlja Rusiju na ovogodišnjem Eurosongu, svetski mediji ne prestaju da pišu o ovoj talentovanoj devojci koja će nastupiti u invalidskim kolicima.

Ipak, ono što će verovatno najviše zaintrigirati naše čitaoce jeste podatak da je Julia u jednom talent šou programu, pre nekoliko godina, otpevala pesmu naše evrovizijske pobednice Marije Šerifović.

U nastavku poslušajte kako zvuči Molitva u njenoj verziji.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. kos

  16/03/2017 at 2:52 pm

  zvuči tako da bi joj marija šerifović rekla pa pljuni me bože da joj je zapevala iza zida na zvezdema granda i dokle ova evrovisija više ova ako pobedi ima dogodine sve slepo i kljakato i razroko da pođoh da kažem pohita ali nije baš primereno na evrovisiju pa da budu paraevrovisijske igre i da krene da šepa i što nije šepalo kao što su svi koristili efekte prošle godine

 2. mare

  16/03/2017 at 11:16 pm

  @kos Auu sta naprica. Evrovizija je prvestveno MUZICKI festival. Da bi neko ucestvovao na njemu dovoljno je da ima razvijeno culo glasa. Prema tome ona ispunjava sve kriterijume ravnopravnog ucesnika takmicenja.To sto je u danasnje vreme vise bitan scenski nastup od vokala ne znaci da svako mora da ga ima savrsen

 3. Dijana

  17/03/2017 at 9:12 am

  Znaci ove godine igraju na sazaljenje. Bilo sta ce uraditi samo da budu u centru paznje. Ionako imaju dosta glasaca, pa dodaj jos malo da se izdvoji i evo ih u prvih troje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top