Prati nas

Kako piše “intelektualac” Miloš Bojanić?

Vesti

Kako piše “intelektualac” Miloš Bojanić?

Novinarski posao je teži nego što se može zamisliti. Neretko u potpunosti nebulozne rečenice treba pretvoriti u smislenu celinu. Zamislite tek kako izgledaju intervjui putem mejla. Evo jednog primera kako bi mogao da izgleda intervju elektronskim putem folkera i jednog od centralnih ličnosti na ovogodišnjoj VIP Farmi, Miloša Bojanića.

Čovek koji sebe smatra intelektualcem, koji je pritom završio fakultet, piše “nemogu”, “moi”, “nebih”, “koi”, “moim”. Da je kojim slučajem pismo koje je napisao bilo duže, pretpostavljamo da bi se našao još neki biser.

Uverite se sami kako to izgleda…

Rešenje je jednostavno! Farmerima koji imaju ovakav problem predlažemo novo izdanje “Rečnika jezičkih nedoumica” Ivana Klajna, sa promenjenim naslovom “Rečnik estradnih nedoumica”. :)

Autor: Faris Yuma202 komentara

202 Comments

  1. Ana

    20/06/2010 at 1:24 am

    Mene je sramota sto sam iz Srbije, ne mogu da verujem da ste vi ljudi toliko glupi (ili bar vecina vas) da nasedate na manipulacije ovog mentalnog bolesnika Bojanica..Kako drugacije nazvati coveka koji se za svaku laz (koja bude i otkrivena pred kamerama) kune u unucice,mrtvu majku..najezim se od gadosti kad gledam.Covek kaze “Razapnite me kao Isusa ako lazem”.. Pri raspravama ne koristi argumente,vec samo nisko ponizava protivnike,pritom prozivajuci decu i porodicu..SRAMOTA ZA SRBIJU!! Stidite se sebe i svoje zaostalosti,svi vi koji glasate za ovo stvorenje..

  2. DiVa

    31/08/2011 at 7:11 pm

    PA DA VI NESHVACATE SUSTINU SVEGA.PAMETNI SVRAKAJU I GRIJESE DOK STREBERI SVE U MILIMETAR I BEZ GRESKE.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top