Prati nas

Kako Sara Jo danas gleda na (ne)slavno učešće na Evroviziji?

Evrovizija

Kako Sara Jo danas gleda na (ne)slavno učešće na Evroviziji?

Tračak sveta na našoj sceni (foto: PrintScreen)

Tračak sveta na našoj sceni (foto: PrintScreen)

Od samostalnih snimaka na YouTube-u, preko Prvog glasa Srbije do šou programa Tvoje lice zvuči poznato, mladu i autentičnu pevačicu Saru Jo ne prate pobede, ali manje-više od svih takmičara jedino ona ostaje u žiži interesovanje u poslednjih par godina.

Ista sudbina ju je zatekla na Evroviziji pre 2 godine, kada se ona i njene koleginice Mirna Radulović Nevena Božović nisu plasirale u finale ovog takmičenja, a kako Sara danas gleda na to iskustvo.

“Bojanu sam imala priliku da čujem i pre Beovizije i bila sam oduševljena. Neverovatno je harizmatična, neka posebna pojava, a njen glas ne može nikog da ostavi ravnodušnim. A ja jedino što mogu da uradim u ovom trenutku je da joj poželim svu sreću ovog sveta i da joj kažem da uživa u svakom trenutku”, iznela je svoje mišljenje Sara o našoj ovogodišnjoj predstavnici na Eurosongu, a potom se u intervjuu za Hello prisetila sa osmehom perioda koji predstoji Bojani Stamenov.

“I dan danas kada gledam te slike sa Evrovizije probude mi se neke posebne emocije i, uopšte, ne gledam na to iskustvo kao na nešto negativno jer nismo prošle u finale. Naprotiv, bilo je to divno iskustvo. Upoznale smo toliko ljudi, toliko umetnika, a pritom smo bile toliko mlade i sa tako malo iskustva jer je to bilo odmah nakon Prvog glasa Srbije.”

A zašto i ne bi? Sara je jedan od retkih uspešnih primera na našim prostorima jer je nastavila da gradi karijeru nakon šou programa u kojima se izabere na stotine talenata, ali je njena multitalentovanost učinila da bude tu gde jeste.

A kako zvuči akustična verzija njenog hita Ko je ko možete poslušati u ovom videu.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Zoki

  07. 03. 2015. at 18:08

  Kad cemo saznati ko nju ovoliko gura? I pored svega toga nista… Zamislite da Mirna ima tako jaka ‘ledja’… Gdje bi joj kraj bio…

 2. lalalal

  07. 03. 2015. at 18:47

  meni je ona preslatka, nije joj glas najjaci adut ali je sva nekako slatka, ali mi je bila mnogo bolja kad je tek pocela, nikako mi se ne svidja sta prave ljudi od nje:(

 3. NIJE BITNO

  07. 03. 2015. at 19:08

  A Zoki zasto ti predpostavljas da nju neko gura, na osnovu cega???

 4. Sara

  07. 03. 2015. at 19:28

  Kako ko je gura? Svi znamo da je prisutna u medijima samo zato što joj ćale ima novca…

 5. Saritos

  07. 03. 2015. at 19:52

  Ma najbolja je! ♥♥

 6. STOP THE DRAMA. START THE MUSIC.

  07. 03. 2015. at 20:44

  Ako se bavite javnim poslom sasvim je prirodno da neko mora da vas ‘gura’, kako se već izjašnjavate. Ni Madonna ne bi bila Madonna da nema razvijen PR tim koji je ‘gura’ od početka karijere tako što joj zakazuje nastupe, ugovara intervjue za magazine ili TV, koncerte, itd. Ipak, treba napraviti razliku između ‘guranja’ nekog talentovanog kao što je Sara ili na primer Dijane Janković i njoj sličnih. Tu Dijanu mogu da guraju koliko god još hoće, ali ja još ni u jednom klubu nisam čuo njenu pesmu i sl. Sara je, pre svega, jako lepa i talentovana devojka, a taj talenat joj osporavaju jer je porede sa Mirnom i Nevenom sa kojima se našla u Prvom glasu Srbije. Doći do 3. mesta u takvom takmičenju ne možeš netalentovan. Uostalom, ne znam otkud ste svi vi eksperti za pevanje da tupite tu kako cura ne zna da peva kad to nije tačno. Svi su dobili istu šansu, ali je nisu svi isto iskoristili. Mirna ima fenomenalan glas, ali je tip Jelene Tomašević koja i sa onakvim božanskim glasom nikad ništa neće napraviti. Ne radi se tu o pokazivanju silikona nego o IT faktoru. Ili imaš ili nemaš. Sara je neko ko ga definitivno ima.

 7. DacaBre

  07. 03. 2015. at 22:07

  Ne znam zasto,ne mogu da objasnim, al’ ova devojka mi je oduvek bila antipaticna.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top