Connect with us

Kako su VIP Robinzoni proveli Dan zaljubljenih?
Kako su VIP Robinzoni proveli Dan zaljubljenih?

Kristina i Sebastian nastavljaju uživanje u svojoj nagradi. Na redu je romantična večera sa egzotičnim specijalitetima, uz sveće i crveno vino. Dok nazdravljaju, Sebastian priznaje da mu je drago što je Kris sa njim i najavljuje joj da će jesti luk, pošto je siguran da je neće ljubiti. Posle noći provedene u mekom krevetu dočekuje ih domaćin Majkl koji zapaža kako su čisti i okupani i vodi ih u šetnju po kampu, a Sebastian konstatuje da posle ovog iskustva mirno može da ode na Ostrvo odbačenih, iako ne bi hteo da se to desi…

Članovi Velikog veća dobijaju pismo iz kojeg saznaju za Sebastijanovu pobedu i nagradno putovanje. Jelena odmah pogađa da je sa sobom poveo Kristinu, a Žare zaključuje:

“Ovaj Sebastian i nije tako glup!”

Jelena im daje nova imena –Tarzan i Džejn, i kaže da će se Kristini možda ispuniti želja da konačno padne seks u Survivoru.

U novom plemenu život teče uobičajen. Ava je na svom starom mestu, potoku gde pere veš, a ovoga puta to su Nikoline gaće.

“Njemu dosad nisam prala tako da sam morala i tu sezonu načeti. Sutra je Valentinovo, pa nek mu to bude poklon, da bude čist, trebaće mu!”

Avi nikada ne manjka mudrosti, pa iznosi novi biser. Kaže kako je interesantno što su u istom trenutku na vodopad došli ona i Vlada. Ona je na sebi imala crveni peškir koji joj „divno pristaje jer je pocrnela“, a Vlada ju je zamolio da mu ga da kad se okupa što je ona naravno učinila. I ta sitnica je dovoljna da već zaljubljenoj starleti da nova krila i elan, pa kasnije plemenu priznaje da se ponovo zaljubila, punim plućima. Taj Dan zaljubljenih neočekivano je uneo mir i spokoj u pleme, svi su u nirvani, mislima sa voljenim osobama…

Pročitajte još i:  Ava: Stanija je glupa i nemoralna!

“Kad se priča o ljubavi to je jako osetljiva tema. To je meni, kao ženskoj osobi, melem. So na ranu”,  kaže tužna, mudra, ali zaljubljena Ava.

Ni Vladu nije mimoišla Amorova strelica, pa koristi priliku da nekom čestita ovaj praznik.

“Čestitam Dan zaljubljenih jednoj preslatkoj osobi koja je sad u Beogradu i krivo mi je što nisam tamo da budemo zajedno.”

On kasnije sa Martinom peva Dreams can Come True (Des’Ree) za sve saplemenike, pre nego neko od njih ispadne i ode na Ostrvo odbačenih.

Na red stiže nova borba za imunitet. Ko misli da nije ugrožen na predstojećem plemenskom savetu, može da ne učestvuje u igri i da umesto toga uživa u bogatoj trpezi koju čine: pileća krilca, tortilje, kesadljas, naćosi, voće… Takmičari treba da se izjasne da li će učestvovati ili ne, pre nego što saznaju o kakvoj igri je reč. Rezultat je sledeći – Aleks, Milan, Vlada, Nikola i Ognjen se neće takmičiti. Oni sedaju za sto prepun ukusnih đakonija i moći će da jedu sve vreme dok traje borba. Zadatak onih koji učestvuju u igri je da balansiraju glineni ćup na glavi dok stoje na postolju. Ko najduže izdrži na plemenac odlazi mirne glave. Ava i Kristina ispadaju odmah, a ubrzo i Maja Lena. Martina velikodušno moli bordera da izdrži što duže kako bi njihovi saplemenici mogli da se najedu. Posle 10-ak minuta balansiranja, Sebastian stiže do ličnog imuniteta.

U potragu za imunitetom mogu da idu samo takmičari koji su učestvovali u igri, pa tako lutrija odlučuje da će na Ostrvo odbačenih krenuti Maja Lena. Iako priželjkuje uspeh u traženju, Maju vuče želja da što pre popriča sa majkom, ali i još nekim članovima Velikog veća, pa zbog toga ubrzo odustaje od potrage…

Pročitajte još i:  Veliko veće deli glasove, Ava se igra astrologa

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. eka

  10/05/2012 at 1:33 am

  Ok,ja šou gledam na Obn-u i mogu reći da je Alex pobijedila u borbi za ogrlicu.Ona je uzela ogrlicu za dupli glas i sigurno će glasati za Nikolu tako je rekla i želi da se udruži sa ostalim ženama da izbace konačno jednog muškarca.I zato što je pobijedila sad je na korak do finala.A Ava je najugroženija,ali možda ona i ne ispadne,možda ispadnu Nikola i Maja Lena.
  I još nešto za sve fanove Brit Brit,Eonline je potvrdio da je potpisala ugovor da bude sudija u X Factoru!!
  Veliki pozzz za sve vas iz pretoplog Mostara <3 :))

 2. Nikica

  10/05/2012 at 10:01 am

  Alex mi je skroz draga. umerena u prici, kvalitetna u borbama..pravi takmicar ! :-)

 3. Ko.To.Tamo.Peva

  10/05/2012 at 12:34 pm

  Mozda je ugrozena Maja Lena iiii Nikola…..videcemo…..ma, boli njih uvce…najeli se ljudi…haha….a kad se kamere ugase, ovi sto su ih gledali, moci ce da pociste ono sto je ostalo :) xaxa

 4. Hana88

  10/05/2012 at 4:15 pm

  Da se nadovezem na Eku, na plemesnkom vecu ce opet bbiti preokreta rekao je Andrija sto je bilo u najavi
  takodje sam gledala na OBN-u pa znam
  Alex je preslatka!

 5. Miljana

  16/05/2012 at 5:49 pm

  Meni je drago sto su napokon izbacili jednog muskog clana i volela bi da Alex udje u finale super je devojka a i Vlada nije los i za njega navijam ….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top