Prati nas

Kaley Cuoco dobila svoju zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih

Događaj

Kaley Cuoco dobila svoju zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih

Glumica nije mogla sakriti svoje oduševljenje. (foto: Gloria)

Glumica nije mogla sakriti svoje oduševljenje. (foto: Gloria)

Glumica Kaley Cuoco, koja se proslavila ulogom u seriji The Big Bang Theory, dobila je svoju zvezdu.

Kaley nije mogla sakriti suze radosnice kada je prikazana njena zvezda na Holivudskoj stazi slavnih, a podrška su joj bili njen suprug Ryan Sweeting i kolege iz serije The Big Bang Theory – Jim Parsons, Simon Helberg, Melissa Rauch, Johnny Galecki i Kunal Nayyar. 

Posebno je zanimljivo da ova glumica zarađuje čak milion dolara po jednoj snimljenoj epizodi ove serije u kojoj tumači lik Penny.Ona je neverovatna komičarka i to se ne može tek tako naučiti, sa time se rodiš”, rekao je kreator ove serije, Chuck Lorre, dok je Kaley rekla da nije svesna još uvek da joj se to dogodilo.

J.Ž./Tračara.com3 komentara

3 Comments

 1. a

  31/10/2014 at 11:34 am

  Danas ih svako dobija…

 2. Marianhel

  31/10/2014 at 4:24 pm

  Ja prosto ne mogu da verujem da je dobila zvezdu..Volim je i sve je to super,ali prerano je,neke zvezde koje su ih zaista zasluzile jos nisu dobile,pa sama Jennifer Lopez je tek skoro dobila zvezdu..

 3. Jovana:))

  17/11/2014 at 1:50 pm

  Ja stvarno ne verujem… Da devojka koju bukvlano znamo po jednoj seriji dobije zvezdu pre eto na primer Leonarda DiCapria, coveka koji vec 20 godina glumi izvrsno, i isto tako Jenifer Lopez je ima a neki veliki glumci je nemaju. Ne znam, cudno mi je to.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top