Prati nas

Kalinić i Tipsarevićka biraju Ellitovo lice godine

Moda

Kalinić i Tipsarevićka biraju Ellitovo lice godine

Milan bira pobednicu izbora Ellite model look 2014.

Milan bira pobednicu izbora Ellite model look 2014.

 

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić biće specijalni VIP član žirija koji će u utorak uveče birati nacionalnu pobednicu izbora za Rowenta Elitte model look 2014. godine. Ceremonija će se održati u studiju 3 TV Pink u Šimanovcima u okviru emisije Ami G šou.

Domaćin događaja biće Ognjen Amidžić pa će ovo biti prva bračno-poslovna saradnja autora emisije i njegove supruge Danijele Dimitrovske Amidžić koja je jedna od suvlasnica agencija Models Inc, koja ima ekskluzivnu licencu za Elitov izbor za Srbiju i Crnu Goru.

U finalu će se naći 14 devojaka, a osim Kalinića u VIP žiriju biće i modna dizajnerka Biljana Tipsarević čije će kreacije devojke nositi, kao i mlada pevačica Nevena Božović. Stručnim žirijem će rukovoditi predstavnica centrale iz Londona Martina Kobesova, a u sastavu će se naći Mirjana Udovičić i Danijela Amidžić koja je i sama bila pobednica Elitovog lica 2004. godine.

Pobednica će imati čast da predstavlja Srbiju na prestižnom svetskom izboru koje će se ove godine održati u Kini krajem godine.

Redakcija Tracara.com
Foto: Prva.rsKlikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top