Prati nas

Kanje Vest: Razmišljao sam o samoubistvu, ali sam onda postao umetnik!

Vesti

Kanje Vest: Razmišljao sam o samoubistvu, ali sam onda postao umetnik!

Poznati hiphoper Kanje Vest nedavno je otkrio da je u ranoj mladosti razmišljao o samoubistvu. U najnovijem intervjuu otkriva da je ipak uspeo da preokrene svoj život i posveti se kulturi i umetnosti.

Njegov idol Majkl Džekson, kako kaže Vest, uvek je dosta uticao na njega, a nakon Majklove smrti, Kanje oseća još veću odgovornost da svoj posao radi kako treba:

“Posle smrti Majkla Džeksona osećam još veću odgovornost da ljude inspirišem i donesem kulturu u pop kulturu.”

Takođe, Kanje kaže da ne voli kada ga svrastavaju u bilo koji koš, pa tako smatra da ljudi ne treba da ga nazivaju reperom i hiphoperom, jer je on jednostavno- umetnik.

Baš u tom kontekstu, Vestov “umetnički” izraz nedavno je naišao na loš prijem, jer je omot za njegov novi album “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” zabranjen, zbog slike koja predstavlja seksualni odnos dvoje ljudi…

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Gospodin....

  20/10/2010 at 10:32 am

  ruzna slika…a ovako je Kayne ok..

 2. Dama U Crnom

  20/10/2010 at 10:47 am

  Ovo meni stvarno ne lici ni na kakvu umetnost.umetnik se radja ,ili ne radja.Potrebno je i jako mnogo rada.Van pameti mi je da neko jednog dana kada mu je mnogo dosadno oluci , “od danas cu biti umenik“, i onda namoluje neku ovakvu baljezgariju.

 3. car

  20/10/2010 at 11:27 am

  TO KAO DA JE OKRENUO PREKIDAC I POSTAO UMJETNIK*TREBA BITI TALENT I UZ PUNO RADADA SE OSTANE USPJESAN UMJETNIK*

 4. kika

  20/10/2010 at 12:16 pm

  Citala sam skoro negde, ne secam se, da je jedan covek, koji je inace bio advokat, u pedesotoj godini shvatio da zeli da slika. I poceo je da slika i to vrlo uspesno, dakle nije znao da to postoji u njemu, jednostavno, javilo se kasnije. Znaci nista nije nemoguce. E sad, ne razumem, je li ovu sliku za omot za cd naslikao Kanje? Ako i jeste, ili ko god da je, ne osudjujte tek tako neciji trud, uzmite cetkicu i sami, pa probajte makar i ovako nesto da naslikate, da vidite kako je “lako”!

 5. bojanchee

  20/10/2010 at 5:26 pm

  Meni je Kanje bas super lik.Poceo sam da ga slusam kada je imao saradnju sa Daft Pank-om…I ja ga ne bi svrstao u klasicne hiphopere,ima tu jos svasta nesto.U svakom slucaju,jedno od imena koje mi se muzicki svidja u poslednjih…5 godina.

 6. 16

  20/10/2010 at 5:30 pm

  I meni takodje, mislim da je skroz cool :) Drugačiji je od ostalih hip hop izvođača, i spotovi su mu drugačiji i nekonvencionalni. Izdvaja se od klasičnog hip hop trasha.

 7. Sreten

  20/10/2010 at 8:11 pm

  Milan Stankovic

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top