Prati nas

Kanye West: Glasovi u mojoj glavi su mi rekli da to uradim!

Extra

Kanye West: Glasovi u mojoj glavi su mi rekli da to uradim!

Čuje glasove? (foto: fistintheair)

Čuje glasove? (foto: fistintheair)

Kanye West je još jednom dospeo u centar pažnje javnosti, nakon što je zamalo prekinuo govor na dodeli Grammyja za kategoriju album godine, kao što je uradio pre par godina, isto zbog Bayonce.

Reper je otkrio razlog zašto je pokušao prekinuti govor Becka, koji je osvojio ovu prestižnu nagradu.”Glasovi u mojoj glavi su mi rekli da to uradim” rekao je Kanye, koji otkriva da mu se učinilo da glasovi u njegovoj glavi mu viču “Kanye idi na scenu i spreči to!

Međutim, to se nije stvarno desilo, to je bilo samo u mojoj glavi i zato sam se na polu puta okrenuo i vratio” rekao je reper, i svoju izjavu ostavio pod velikim znakom pitanja jer nikome nije jasno da li se zaista samo šali ili je ozbiljan.

Hteo sam da se našalim kao i sa Taylor Swift 2009. godine na dodeli MTV VMA i nikako Becku nisam hteo ukrasti njegov poseban trenutak, previše ga poštujem kao umetnika”, otkrio je Kanye.


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Miloš

  12/02/2015 at 2:16 pm

  kanje i bajons imaju po 15 producenata, 10 pisaca za jedan album, a genijalni Beck 1 pisca i 1 producenta – SEBE. A kanje za njega kaže da treba da poštuje umetnost i nagradu da bajons????

 2. Pewds

  12/02/2015 at 2:46 pm

  Poslusajte malo tekstove Beckovih pesama i prestacete da glorifikujete njegove radove. I nije Bajons nego Bijonse, Milose, a sve pesme sa albuma je napisala licno Bijonse, dok su ostali samo radili na aranzmanu. Album je usao u istoriju ITunes-a, doneo novinu, i jos uvek je hit, iako nije svaciji fah. Tako da, prekinite tu pricu, Beck je dobio nagradu, ali po meni…Bijonse je zasluzila, inace, nisam veliki fan. Pozdrav :)

 3. Sara

  12/02/2015 at 3:56 pm

  Bayonce?? O.o

 4. Nemanja

  12/02/2015 at 4:24 pm

  Kanye je Bog, i treba da ih razbuca

 5. Stefano DziPi

  12/02/2015 at 5:06 pm

  Bajonse je genijalna, dok se za KeNJu to ne moze reci. Beks je meni poput Jelene Karleuse, samo da sokira i zappanji

 6. Ciao

  12/02/2015 at 9:09 pm

  Ovom se na faci vidi da je retardiran.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top