Left_Related Kanye West uporedio Kim Kardashian sa Adele – Tračara 
Connect with us

Kanye West uporedio Kim Kardashian sa Adele

Foto

Kanye West uporedio Kim Kardashian sa Adele

Kim i Kanye na naslovnici magazina (foto: Harper'sBazaar)

Kim i Kanye na naslovnici magazina (foto: Harper’sBazaar)

Iako njeni nagi selfiji izazivaju različite komentare na društvenim mrežama, ne postoji veći fan ovih fotki Kim Kardashian od njenog supruga Kanye Westa.

“Obožavam njene nage selfije. Kada se se Kim ne bi fotkala gola to bi bilo kao da Adele ne peva”, kaže reper u najnovijem broju magazina Harper’s Bazaar, izdanju posvećenom ikonama. “Volim njene selfije, i one sa strane, spreda, od nazad. Jednostavno volim da je gledam golu. Obožavam golotinju. I volim lepo oblikovanu figuru. Po meni je to poput renesansne epohe, slikarstva, neka moderna vezija toga”, dodaje West.

 (foto: Harper'sBazaar)

(foto: Harper’sBazaar)

Par je u zajedničkom intervjuu govorio o tome koji su im omiljeni delovi tela kod partnera. “Moram reći da je to Kanyeovo srce. Ali oduvek sam volela i njegove noge”, dok vlasnik hita Gold digger takođe kaže: “Moj omiljeni deo tela Kim je njeno srce”. Takođe su se osvrnuli i na svađu sa Taylor Swift koja je nedavno dobila drugačiju dimenziju, te je na pitanje novinara koju pesmu mlade pevačice vole, West odgovorio da ‘nema omiljenu’, dok je njegova supruga priznala da je ‘bila velika obožavateljka’ Swiftove.

 (foto: Harper'sBazaar)

(foto: Harper’sBazaar)

Kanye dodaje i da odmah može da proceni šta će neko da uradi. “Mogu da ananiziram namereljudi. Istog trenutka. To je upozorenje. Svima”. Kim ima drugačiji skriveni talenat. “Mogu da namirišem kada neko ima karijes. To je veoma specifičan miris – ne poput lošeg zadaha – ali nešto što veoma jako miriše”, otkrila je rijaliti zvezda.

 Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Sunny

  28/07/2016 at 11:42 pm

  Biće skoro smak sveta. Nije meni zbog njih dvioje, dva ološa, nego zbog onih koji su prodali dušu i obraz zbog njihovog uticaja na društvenim mržama, para i kače ih po novinama u kojim do juče nisu mogli zamisliti da budu. Šljam. Bogate se od afrikoameričke zajednice na marginima društva i zarađuju na njihovom snu da zamišljaju da su oni. Gade mi se. Oboje.

 2. Sharapova Queen

  29/07/2016 at 8:21 am

  Hahah koj hit! Mislim da se pitanje više odnosilo na deo tela, a ne na organ/mišić. Kim je trebala reci- Volim njegov debeo i crn penis, baš je ukusan i ugodno miriše, jer nema karijes (smeh). Kanye je trebao reći – To je njena bu*a. Velika i mesnata samo za mene (i one koji požele). Mislim da modni magazin nije trebao ovo sebi da dozvoli. Oni služe za sprdacinu na portalima (mada oni mlate milione, a mi se sprdamo, ironija), a ne za Bazar. Zaista su napravili brend od sebe, posebno Kim. Posle Beyonce i Jay-Za su verovatnonnajpopularniji i uticajniji par u Hollywoodu. Nažalost…

 3. aaa

  29/07/2016 at 6:00 pm

  Mogu da zarađuju milion po minuti do kraja života, ali i dalje mi neće biti niti jasni, niti simpatični, niti ne daj Bože kakvi idoli ili šta već. Meni se oni onako samo dovoljno kvalitetno provaljuju iz dana u dan, ali eto fino žive od toga.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

Oglas

Poslednje vesti

Popularno

Oglas

Loading...
To Top