Prati nas

Kap koja je prelila čašu: Goca Tržan otkrila zbog čega je napustila Tap 011

Vesti

Kap koja je prelila čašu: Goca Tržan otkrila zbog čega je napustila Tap 011

(foto: Instagram)

Goca Tržan je sada jedna od najpoznatijih pevačica na srpskoj muzičkoj sceni. Karijeru je započela devedesetik, kada je bila članica u tada popularnoj grupi Tap 011. Iako ju je ta grupa proslavila, Goca je odlučila da je napusti  i krene solo, a u poslednjem intervjuu je otkrila i zbog čega.

”Posle proslave nove 1999, imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu. Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući. Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sednem na autobus, a Goca sam iz Tap 011’’, pričala je pevačica.

Upravo zbog besparice, Goca je napravila najveći rizik u životu, pa je posle pet godina rada u gupi nastavila sama.

‘’Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pera i ja nismo govorili već godinu dana. Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna’’, rekla je pevačica u emisiji Iz profila.

2 komentara

2 Comments

  1. Lorka

    28. 08. 2017. at 08:10

    Pa svakako je posle njih na bolje krenulo…

  2. rebeca

    28. 08. 2017. at 08:38

    bitno da sada ne peva pesmice u dekolteu :) goco prsla si odavno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top