Karamela tužio ‘Prvu’ zbog plagijata!

Objavljeno: 27.09. 09:35

Tužio 'Prvu' zbog plagiranja njegove emisije!

 

Zbog emisije Porodične tajne na adresu televizije Prva stiže tužba od imitatora Gorana Stojićevića Karamele. Naime, on tvrdi da je nova emisija Prve identična njegovom serijalu Balkanske prevare, zbog čega je podneo tužbu u Višem sudu u Beogradu protiv emitera za povredu autorskih prava.

“Čim sam saznao za emisiju Porodične tajne televizije Prva i pogledao o čemu se radi, odmah sam podigao tužbu, jer je to plagijat moje emisije koja se zove Balkanske prevare, a koja se emituje na BN-u, OBN-u i na makedonskoj televiziji, a u pregovorima sam i sa Happy”, kaže Karamela, koji očekuje da će sud zabraniti prvoj emitovanje emisije, nakon čega ih očekuje sudski proces, u kome je fiktivna odšteta 10.000 dinara.

“Moja emisja se najpre zvala Preljubnici, emitovana je na Pinku i bavili smo se ljudima koji varaju svoje partnere, potom sam proširio delatnost emisije i počeli smo da se bavimo porodičnim pričama. Ja sam svoju emisiju prijavio u agenciji za zaštitu autorskih prava i imam potvrdu od njih da sam ja njen jedini vlasnik u Srbiji. A ako ste gledali i moju i emisiju koja se emituje na Prvoj, mogli ste da vidite da su to isti formati. Možete i košuljice da uporedite i videćete da je to jedna te ista emsija. Osećam se kao dete da su mi ukrali, znate”, tvrdi Goran, koji očekuje da će sud kao privremenu meru u roku od 48 sati televiziji Prva uvesti zabranu emitovanja emisije Porodične tajne.

Sa Prve televizije poručuju da su oni vlasnici licence sporne emisije.

“Porodične tajne su licencni format i sva prava su kod nas”, stoji u saopštenju službe za odnose sa javnošću televizije Prva.

Izvor: Alo.rs

Loading...

faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

14 komentara

 1. talia.707@gmail.com'

  TinaNS

  Realno,odmah me i podsetila na tu emisiju.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. acuperak@yahoo.com'

  anci

  Kad sam videla emisiju,pomislila sam da vise prilici Pinku,nego Prvoj!Ne znam ko ono voli da gleda i jos da pomisli da je istina…?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. banecz@live.com'

  baneCZ

  A ova njegova je kao smisljena i nije cornuta od amera. Ma kako da ne… Deilana!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. chelttoman@gmail.com'

  Mwah

  Kao prvo za njegovu emisiju je takodje kupljena licenca od americkih ‘Cheaters’-a. Kao drugo, u njegovoj emisiji je prica realna nema glume ni niceg izvestacenog, dok je u ovoj emisiji cista gluma. Kao trece, ova emisija je srpska verzija hrvatske emisije ‘Krv nije voda’. Ne znam sta ovaj sa silikonsim usnama lupeta…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. dimitrijeums@yahoo.com'

  Brando

  Karamela da se pokrije ušima i da ćuti! Ja sam emisiju “PRELJUBNICI” u inostranoj verziji pratio ne televiziji OBN. On nije nikakav autor emisije ako samo izmeni naslov u “PRELJUBNICI” ili “BALKANSKE PREVARE”!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. dimitrijeums@yahoo.com'

  Brando

  Mwax, u Karamelinoj emisiji ne postoji broj za prijavljivanje, tako da ništa ne može da bude REALNO ILI PRIRODNO! I to je scenario kao i 80% programskog sadržaja na svim televizijama.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. chelttoman@gmail.com'

  @Brando

  @Brando Ima broj za prijavljivanje :) Angazovana je i profesionalna spijunska agencija i Profesionalna Srpska Asocijacija Telohranitelja, prvo se raspitaj pa onda pisi :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. safn@live.com'

  hehe

  Da, u obe emisije se pojavljuju jadni glumci koji nemaju veze sa glumom. Toliko jadno i odvratno. A Karamelina emisija je tek jadna. Svog oca unajmljuje da mu bude u emisiji, pa zenu koja je dovoljno jadna da se spusti na nivo da ucestvuje u toj emisiji i glumi prevaru, iako joj cak lik iz emisije nije ni muz. Sramota sto se i on javlja.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. marija95ng@gmail.com'

  Ivana

  Izviini molim te , a krv nije voda? Jel i to ti ukrali , Prva je radila na osnovu te emisije .Ona je bila prikazivana na Rtl-u 2010 godine .Dobices jedno veliko nista ! ;)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. izabelakusicki@yahoo.com'

  karamela debil

  pod 1 porodicne tajne nisu ni slicne sa njegovom jadnom,glupom emisijom porodicne tajne su kao krv nije voda…………

  Thumb up 0 Thumb down 1

 11. zivanov@pavle.gimel.com'

  PAVLE

  preljubnici.emisilju.pustiti 2 sata posle. ponoći.emitovati.jelje uzdrmala..javnost i ljude.nije u redu.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 12. zivanov@pavle.gimel.com'

  PAVLE

  preljubnici.serijal emitovati 2 sata popsle. ponoći.jerje uzdrmala javnost.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Biljana66@hotmail.ch'

  Bilanz

  Emisije Preljubnici ili Balkanske prevare,naravno Karamela i ostala ekipa su OK ,rado ih gledam!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Biljana66@hotmail.ch'

  Biljana

  Super ste,pozdrav posebno za Karamelu!

  Thumb up 0 Thumb down 0

maya berovic 3
Hot or not

Maya Berović drastično promenila dužinu i boju kose

Maya Berović vredno privodi kraju rad na novom studijskom albumu, a čini se da je je prilično neodlučna u kakvom izdanju će se ovoga...