Prati nas

Kardashianovi u panici: Khloe zaražena opasnom bakterijom!

Šokantno

Kardashianovi u panici: Khloe zaražena opasnom bakterijom!

Khloe Kardashian

(foto: WENN)

Rijaliti zvezda Khloe Kardashian otkazala je dugo očekivanu promociju svoje nove knjige u Teksasu, nakon što su joj lekari utvrdili bakterijsku infekciju. Stvar ne bi bila toliko alarmantna da iste nije preminuo i njen deda, što je izazvalo ogromnu paniku među članovima Kardashian/Jenner klana.

Navodno, doktori su utvrdili da se Khloe inficirala dok je išla u posete svom bivšem suprugu, košarkašu Lamaru Odomou.  Sve je započelo kada je Kardashianka osetila bol u nozi, a nakon čega su se pojavili i ostali simptomi, visoka temperatura i otečene žlezde. Ona je trenutno na terepiji antibioticima, ali je njenoj starijoj sestri Kim Kardashian, zbog trudnoće, strogo zabranjeno da je posećuje.

“Dragi moji! Žao mi je što sam morala da otkažem promociju. Bolesna sam, i moram da mirujem dok se ne utvrdi šta je”, otkrila je Khloe na Twitteru, a kasnije dodala i: “Antibiotici + Lekovi za bolove + piskaranje po Twitteru ne daju ništa dobro.”

Bakterija kojom se zvezda rijalitija U korak sa Kardašijanima zarazila se nalazi na njenoj koži, ali ukoliko dospe u unutrašnjost tela, može biti i smrtonosna. Ipak, na svu sreću, lekari su optimistični kada u pitanju Khloe i njen oporavak.

 


Loading...
1 komentar

1 komentar

 1. STARSHIP

  22. 11. 2015. at 01:20

  MALO DRAME DA BI SE KNJIGA POCELA BOLJE PRODAVATI….
  CUS BAKTERIJA NA PROVRISNI KOZE
  CUS BORE SE DA NE UDJE….
  CUS GLUPOSTI

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top