Prati nas

Karleuša Bokiju poklonila Kaligulu!

Vesti

Karleuša Bokiju poklonila Kaligulu!

“Svi treba da znaju šta drugarstvo znači, zajedno smo i lepši i jači” glasi poznata dečija pesmica! Jelena Karleuša i Boki 13 znaju šta je pravo drugarstvo! :)

Plavokosa pevačica poklonila je svom makedonskom drugu pesmu “Kaligula” koju je mesecima unazad najavljivala. Pesmu je trebalo da premijerno izvede na svom prvom beogradskom koncertu “All about diva”, ali se to iz nepoznatih razloga nije desilo, iako je samo par dana pred koncert JK najavila!

Pre par dana na naš mejl stigla je zanimljiva informacija. Verodostojnost iste nismo bili u stanju da proverimo, ali smo odlučili da je podelimo sa vama. Pretpostavlja se da Karleuša nije snimila “Kaligulu” zato što je preduhitrila Anabela. U pitanju je pesma “Igra istine”, o kojoj smo pisali da je bolivudski hit.

Navodno, JK je odustala od snimanja pesme, pošto je Anabela bila brža i pre nje uvrstila spornu pesmu na svoj album “Igra istine”. Pred vama je fan made video “Kaligule” i “Igre istine”, a vi procenite da li se stihovi “Svako veče, svako veče, zabranjena veza, kome je do vernosti, kad kurvi je do seksa. Imperija uzdaha, slobodna adresa… koje je svojevremeno Karleuša otkrila, uklapaju u bolivudski hit.

Fan made: JK – Kaligula


Anabela – Igra istine


Inače, danas je u Kuriru izašla Jelenina kolumna “Ja nemam drugi dom”, čije vam najzanimljivije delove prenosimo! Jelena se osvrnula na dešavanja sa otvaranja Pink Si u Sloveniji i u svom stilu potkačila Lepu Brenu, Seku Aleksić, Acu Lukasa i Cecu!

“Ne mogu za Fahretu ništa loše da napišem, moja mama će se ljutiti. Divna gotivi i Brenu i Popovića. Zbog mame, u daljem tekstu, Fahreti ću tepati – FAKI! Pa, posle neka neko kaže da nisam duša. Skeniram Faki očima na potiljku. Mi ne komuniciramo, ali moj kaputić se obraća njenom: „Ciao, bello, come stai?“ – „Wu tang cing cung!“, odgovara Fakin! Hahahahaha! (ubiće me Divna, srećom, još je u Egiptu).

Da zlo bude veće, stiže ZuhRijana i onaj njen, zaboravih kako se zvaše… Onaj što joj ne da jede. Novinari su u transu! Događaj sezone, samo se čeka da poleti perje! „Da li ste videli Zuhrinu fake ‘hermes’ tašnu?“, komuniciraju između sebe. „Koliko joj je dupe!“, čuje se pred ulazak u avion. Ćutim. Neću da dolivam ulje na vatru. Zuki se zamerila prisutnim urednicima, toliko o njoj loše govore da ova garant štuca ceo let. Čuj štuca? Podriguje! Tako to biva kada si podriguša salama koja tripuje da je kavijar ‘beluga’. Ali neću o njoj. Ta tema je aut!

Aca Lukas, maj frend, uvek mi dodeli neki nesvakidašnji kompliment: “Evo je moja drugarica JK, jedina osoba koja ima veća muda od mene”! Slušam samu sebe kako kažem HVALA. Šta ću, komplimentu se u zube ne gleda. Aca je kralj, evo baš ćemo uskoro… au, ne smem da vam kažem. To je tajna. Rekao mi je da ne brbljam. Do 3. novembra. Hihihi!

Prolazim kroz avion. Kakva ekipa! Fali nam još Ceki pa da budem sigurna da će se avion srušiti. Pu, pu, pomeram se s mesta. Iako je ovo čarter let i nema podele na klase, Faki se iz 15. reda prebacuje tamo gde se putnici biznis klase zavesicom odvajaju od ekonomista! To izaziva buru komentara kod novinara. Vrlo negativnih.

Veliki koncert. Hiljade ljudi na trgu, milioni pored malih ekrana. Na bini se smenjuju Manjifiko, Badrić, Joksimović, pa Faki. Obožavam Fakin autfit – stilizovana verzija šišmiša! Betmen. Stvarno, bre, ljudi, pa ko to šije? Ko joj želi zlo? Kako bih ja nju sredila, bila bi bomba!

„Jelo, hajde da sad ti i ja izađemo na binu dok Brena peva“! Kuku lele! Pravim se da od buke ne čujem predlog. „Da, tako ćemo!“, nastavlja Željko više za sebe. „Jao nemoj molim te, ne mogu“, ubeđujem se sa njim. Ali… Željko je čovek sa kojim nema puno rasprave. Hvatam pogled razmahanog šišmiša sa bine! Kukuuu! Gotova sam. Vlasnik imperije izlazi na binu i prekida šišmišov let. Stop u pola pesme.

Za njim istrčavaju veseli Slovenci, voditeljski par! Oni pojma nemaju o ovim našim zapetljanim odnosima (ali polako, zatrovaćemo ih brzo). „A sada, više niko neće spavati, jer će nastati totalna Insomniaaaaa!“, urlaju u mikrofon! Publika u transu. „Specijalno iznenađenje – Jelenaaaa Karleušaaaa“! Istrčavam i pobedonosno otpozdravljam. Šišmiš stoji kao pokisao. Iskreno, bilo mi je žao. Ali to je život. Jebiga. I taman da zinem i zapevam „Hajde zovi me noćas u tri“ – horor šok! Šišmiš se ne da! Ne bez borbe! Širi krila i počinje iz sveg glasa: „Jaaaa neeeeemaaam druuugiiiii dooom…“

E to je to. Palim ja odavde, da se ne izblamiram do kraja! Ali… Jedna ruka me grabi nazad. Big bos Mitrović baš ima ubedljiv stisak. Ostalo ste videli na Jutjubu! Antologijski snimak.”

Hvala X3 APOCL!Loading...
51 komentara

51 Comments

  1. THINKERBELL

    13. 01. 2011. at 01:07

    mislim sta reci…prozivati ostale,koji su u svakom smislu te reci najvece zvezde srpske scene krajnje je podlo i zlobno.mogu reci da se meni svidjaju neke karleusine pesme,ali taj prostakuski i nizak nacin na koji pokusava da se izdigne u odnosu na ostale,nju samo jos vise baca u ponor ocaja,a sto se tice cece,kad bude bila samo hiljaditi deo nje,moze da se javi,a do tada nek krade strane pesme i nek umislja da je madona i lady gaga kopiraju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top