Prati nas

Karleuša kaže da Marihuana ima društveno-odgovornu poruku, Mili dodaje da je satira

Vesti

Karleuša kaže da Marihuana ima društveno-odgovornu poruku, Mili dodaje da je satira

’’Marihuana je ozbiljna pesma koju mogu da dožive neozbiljno samo oni koji ne poznaju stanje na našoj sceni”

Miligram, Jelena Karleuša i Surreal napravili su pravu pometnju na muzičkoj sceni svojim novim singlom Marihuana. Pesma izaziva brojne komentare na svim društvenim mrežama, a JK otkriva da je prihvatila da peva u njoj jer ima društveno-odgovornu poruku.

’’Kada me je Mili pozvao da u 20 sekundi budem gost u njegovoj pesmi, nisam oklevala jer mi je rekao da je reč o numeri sa kojom ćemo skrenuti pažnju javnosti na legalnu upotrebu marihuane u medicinske svrhe’’, izjavila je pevačica, a potom u emisiji kod Amidžića objasnila:

’’Iako ja nikada nisam probala čak ni cegaretu ili kafu, smatram da marihuana treba da se legalizuje, te je otuda ova pesma poučna jer je vezana za abnornalnu ekspanziju kancera u zemlji i regionu, a tome treba pristupiti na ozbiljan način’’, rekla je Karleuša.

I Aleksandar Milić Mili, koji je radio muziku za Marihuanu, kaže da je ovo ozbiljna numera koju je mogla da iznese samo Jelena.

’’Marihuana je ozbiljna pesma koju mogu da dožive neozbiljno samo oni koji ne poznaju stanje na našoj sceni. To je prava muzička satira i tako treba da se shvati. Jelena Karleuša je za mene bila jedina koja može da iznese ovu ulogu na pravi način i ona je to i uradila’’, izjavio je Mili, prenosi Informer.


3 komentara

3 Comments

 1. Duško

  26. 12. 2018. at 13:52

  Ova opet lupeta, samo da ispade “pametna”. Mili je uzeo naziv pesme zato jer to to sada fazon, a je da bi pokrenu kampanju za marihuanu. Jeftini trik. Sad će ova hidrogenka postat portparol za koriščenje marihuane. Naravno, samozvana portparloka. Majke ti kako je luda.

 2. lulu

  26. 12. 2018. at 14:22

  nikad nije probala kafu? Hajde ne se*i majke ti.

 3. Molly

  26. 12. 2018. at 17:22

  Jelena, glupaco, na tvom Twitter nalogu postoje fotografije na kojima ti,gola, u cizmama, konzumiras marihuanu. I nemam ja nista protiv marihuane, naprotiv, al’ imam protiv tebe, lazovcino.
  P.S sinoc tokom Ami G show-a, znojio sam se za Ognjena. Odavno losija emisija nije bila, pogledaj kako je kad gostuje npr. Natasa Bekvalac, ili Emina Jahovic, sto ti nikad neces biti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top