Connect with us

Karleuša o Darinom koncertu: Želim joj punu Arenu
Extra

Karleuša o Darinom koncertu: Želim joj punu Arenu

Iako je već dve decenije na muzičkoj sceni, Dara Bubamara će tek 2018. godine održati prvi veliki solistički koncert. Spektakl je zakazan za 21. april, a javnost je već počela da spekuliše da li će ova pevačica uspeti da napuni Kombank Arenu.

Novinari su želeli da saznaju i šta njena najveća rivalka Jelena Karleuša misli o svemu. Iako su očekivali još jednu prozivku u nizu, JK je iznenadila sve svojim odgovorom.

”Pa super, dobro… Meni je drago. Drago mi je jer smatram da sve moje kolege koje imaju tako dugačke karijere i hitove treba da se ne plaše. Ako se ne varam, ona čak i duže peva od mene i nije imala nijedan solistički koncert, što mi je neshvatljivo’’, rekla je Karleuša za Telegraf, pa dodala:

“Naši pevači ne žele da se bacaju u trošak, jer veliki koncerti su veliki trošak. Drago mi je što je odlučila tako, i treba! Želim joj punu Arenu”.

Šta vi mislite, da li će Dara napuniti Arenu sledeće godine?

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. nikolija

  07/11/2017 at 1:59 pm

  Pa imace za toliko, nije da nije popularna (nije ni da jeste al ajde), toliko ljudi bi joj doslo, i to je lepo.

 2. Samantha

  07/11/2017 at 7:27 pm

  Pa sto nece imati, prodavace karte za 300-500 din kao i seka aleksic, uspece da napravi neki vašar

 3. Countess

  08/11/2017 at 7:30 am

  Mora da joj je neko sipao nešto u piće, pa ispade ovako uljudna i kulturna. Zaista, za nepovjerovati da je bar jednom u životu dala izjavu u vezi nekoga bez psovki i uvreda.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top