Prati nas

Karleuša ponovo napala Cecu!

Vesti

Karleuša ponovo napala Cecu!

Da se Jeleni Karleuši ne dopada nova pesma Cece Ražnatović shvatili smo čim je krenula da je reklamira na svom profilu na Facebooku. Sem što joj se ne dopada Cecina nova pesma, Karleuša je vidno izrevoltirana načinom na koji se pesma plasira publici.

Naime, Karleuša je  u belešci naslovljenoj sa “Ko vas je*e kad ste budale!” poručila da osuđeni kriminalac pljačka ljude iz zatvora, napisavši da narod odvaja od usta da bi se lopovska fukara obogatila još malo.

“Znate šta u Srbiji radi osuđeni kriminalac koji je opljačkao milione od naroda? Pljačka ga i dalje! Sa osmehom. I to iz zatvora. Napred srpska sirotinjo, otkidaj od usta, podmazuj masne guske, da se lopovska fukara obogati još malo, dok vaša deca žive u bedi…Za vas, pusta sirotinjo, ni pesma nije za DŽ. Ko vas jebe kad ste budale. Ne znam da li da žalim moj narod ili da budem ljuta na njega…Možda i jedno i drugo. OPEN YOUR MIND! Aman!”, piše u Jeleninoj belešci na Facebooku.

Loading...


153 komentara

153 Comments

 1. Kaca

  18/06/2011 at 8:08 pm

  BRAVO JK !!!! PRELEPA siiiiii

 2. Napred Ceco!!!

  26/07/2011 at 6:50 pm

  zato ni jednu njenu pesmu ne bih skinula ni za dž.A ne štiti sirotinju kad daju pare za njen jadni koncert i još nemaju šta ni da čuju ni da vide.Slizala se sa Čedom LDP.Mučenica

 3. dasha

  03/08/2011 at 2:32 pm

  ljudi vi ste budale, nije karleusa rekla da je kradja to sto ceca prodaje pesme preko neta, nego da je kradja sve ono oko obilica… a realno da nije kradja ne bi se doticna nagodila. racuna bolje da sedim kuci 8 meseci i platim kaznu nego da opet (podvlacim, opet) budem u zatvoru

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top