Prati nas

Karleuša u australijskom ‘Cosmopolitanu’

Vesti

Karleuša u australijskom ‘Cosmopolitanu’

karleusa 2

Jelena Karleuša našla se na stranicama australijskog izdanja Cosmopolitana!

Srpska zvezda uvrštena je među nekoliko izvođača koji su karijeru izgradili u državama u kojima su rođeni, bez pomoći svetskih mogula kao što je Simon Cowell. U članku pod naziv Srpska Gaga, novinar kaže da je pevačica najtiražnija srpska zvezda, koja podseća na Lady Gagu.

karleusa gaga 01

 

“Budući da je Karleuša poznata od 1995. godine, ona “šokira” svoju publiku duže. Jelena kreira svoju “ludu” odeću izuzetno dobro, i ima svoju robnu marku pod nazivom “JK Wear”. Karleuša je takođe borac za ljudska prava, i strastvena u vezi ateizma, politike i demokratije. Ona takođe ima reperske “hardkor” tekstove pesama.” stoji u članku.

Loading...


54 komentara

54 Comments

 1. M.

  10/03/2014 at 8:58 pm

  Bože, Bože, koga još neće da reklamiraju. Mislim, narovno da ima osoba kojima se ona sviđa, ali takođe mislim da nije ok da se sa njom reklamira Srbija, zato što joj je prvo muzika na dnu dna, tekst veze sa vezom nema, vulgaran i nepovezan, tako da mislim da ona ne treba da predstavlja Srbiju, ali ok.

 2. Marija

  12/03/2014 at 4:51 pm

  JK CARICAAAAAAAAA

 3. Neko nevazan

  12/03/2014 at 7:33 pm

  citajuci komentare za i protiv ove dvije javne licnosti,dvije majke,dvije zene i dva uzora mladim meni je muka da bih ladno mogla da povratim….nijedna od ove dvije licnosti zbog kojih se ovoliko prepucava nije dostojan pažnje niti vremena…definitivno vise ne čitam nista dalje od naslova….

 4. Neko nevazan

  12/03/2014 at 7:35 pm

  citajuci komentare za i protiv ove dvije javne licnosti,dvije majke,dvije zene i dva uzora mladim meni je muka da bih ladno mogla da povratim….nijedna od ove dvije licnosti zbog kojih se ovoliko prepucava nije dostojan pažnje niti vremena…definitivno vise ne čitam nista dalje od naslova….pametnije je otići u setnju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top