Prati nas

Katarina Grujić demantuje da je liposukcijom izgubila kilograme

Extra

Katarina Grujić demantuje da je liposukcijom izgubila kilograme

Pevačica tvrdi da su priče o liposukciji glupost (foto: beograd nocu)

Katarina Grujić izgubila je više od 10 kilograma u prethodna tri meseca i to zbog – stresa!

Iako se estradom pronela priča da je mlada pevačica odlučila da ode “pod nož”, odnosno da višak kilograma odstrani liposukcijom, rešila je da otkrije pravi razlog zbog kog je izgubila toliko kilograma.

“Prethodna tri meseca bila su jako stresna za mene. Mnogo sam radila, dok su mi se na privatnom polju izdešavale mnoge stvari i stvorili problemi koji su pretili da ugroze moje zdravstveno stanje. Nisam na to obraćala pažnju. Znate kako je kada imate mnogo posla, to je lepo ali i stresno. Sve to u kombinaciji sa umorom se manifestovalo na moje zdravlje. Menstrualni ciklus mi je već mesecima kasnio po nekoliko nedelja, nakon čega mi je ginekolog tražio da uradim dodatne analize i utvrdio da imam horomnski poremećaj”, kaže Grujićeva.

“Utvrđeno je da mom organizmu nedostaje osnovni hormon estrogen, zbog čega je došlo do neverovatnog kolapsa u mom organizmu. Odmah sam dobila određene vitamine koje sam morala da konzumiram, a ono što najviše volim da jedem morala sam da izbacim. Upravo iz toga razloga sam smršala više od deset kilograma, a posvetila sam se i zdravom načinu ishrane. To znači da više ne jedem slatkiše i peciva, već isključivo sirovu hranu”, otkriva pevačica za Stars.

Pevačica je izjavila da se teško navikla na novi režim ishrane, ali da je svoj problem shvatila ozbiljno pa se pridržavala. “Nakon dva meseca takve ishrane uz vitamine i tablete koje sam pila moj hormonski status se popravio. To me je obradovalo i nastavila sam da se hranim tako.” ispričala je Grujićeva.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top