Prati nas

Katarina Radivojević na Brodveju!

Vesti

Katarina Radivojević na Brodveju!

Glumica Katarina Radivojević za desetak dana odlazi na Brodvej, gde će glumiti u čuvenom Nušićevom komadu “Ožalošćena porodica”!

Rediteljka Sanja Beštić na Off Brodveju će postaviti predstavu “Ožalošćena porodica”, a Katarinu je angažovala za ulogu Sarke. Premijera predstave, koja će biti na engleskom jeziku, zakazana je za 3. decembar.

“Izabrala sam drugačiju ekipu od one standardne na koju su ljudi navikli kada je reč o Nušiću. Partnere sam kombinovala tako da u vezi budu starija žena i mlađi muškarac, ali i obrnuto. Tako Katarina igra Sarku, koja je u mojoj verziji mlada, iako je već sahranila dva muža. Ali Sarki para nikad dosta, tako da je u pohodu na novac tek sahranjenog rođaka. Mislim da Katarina kao glumica ima veliki raspon i da može da odigra svašta, a prvi put ćemo je videti u ovakvoj jednoj komediji”, otkrila je rediteljka svoju viziju lika Sarke.

Izvor i foto: Blic.rs2 komentara

2 Comments

  1. **I'm CELEBRITY..HAHAHA**

    09/10/2010 at 8:50 pm

    …aaaa svakaa cast Katarinii…tj.blago joj se…:)))

  2. maja ORIGINAL

    09/10/2010 at 11:51 pm

    taman sam pomislila da su je stranci angazovali,a ono…ko ce koga nego svoj svoga…ako ce joj to pomoci da se probije u holivud,ok,ona i ima stila da bude svetski poznata glumica,ali ako joj domaci budu pruzali uloge u predstavama,samo sto su u inostranstvu,dzaba cepa patike,sve to moze da radi i u srbiji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top