Prati nas

Katarina Radivojević ne voli da se ljubi sa pušačima!

Vesti

Katarina Radivojević ne voli da se ljubi sa pušačima!

Katarina Radivojević ne voli da se ljubi! Da, dobro ste pročitali, Katarina je izjavila da ne voli da se ljubi i da joj još veći problem predstavlja kada treba da se poljubi sa nekim ko je pušač – ali na filmu!

“Volim dramske scene – jesu teže, ali i kreativnije. Ipak, najteže su mi intimne scene sa partnerima, odnosno poljupci. To je izuzetno intiman čin. Nije mi svejedno kada reditelj traži to od mene, posebno sa partnerima koji puše, a ja sam nepušač. Kada već dođem u tu situaciju, poželjno je da partner žvaće žvaku pola sata pre poljupca”, kaže Katarina i dodaje da joj ne smeta epitet buntovnice, koji joj mediji prepisuju.

“Ne osećam se loše kada me dožive kao buntovnicu, naprotiv. Biti buntovnik ne znači nužno i nešto loše. Poznajem mnoge buntovnike i divim se njihovoj sposobnosti da se u svakom trenutku bore za sebe i ne dozvoljavaju da se zbog uticaja javnosti menjaju u hodu sa trendovima. Nisam osoba koja živi život kako drugi žele, već ga živim onako kako ja hoću! Svesna sam svojih kvaliteta, a dobro znam šta su mi i mane, tako da se trudim da me tabloidne teme ne pogađaju. Ali, teško je kada znate da sve to čita i vaša porodica”, zaključuje lepa glumica.

Izvor i foto: Pressonline.rs

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. car

  27/11/2010 at 11:30 am

  JESTE LIJEPA ALI NE DJELUJE LIJEPO KADA SE NAPIJE VEC KALJA LJEPOTU I KARIJERU*

 2. Kraljica mature

  27/11/2010 at 4:23 pm

  Jasta,Bogati,u koliko sam ja nju serija ili filmova gledala gde pusi kao Turcin!

 3. Ana

  27/11/2010 at 9:29 pm

  Pa zasto onda zivi tako da se porodica stidi toga? I nije sve sada i sve odmah. Treba da razmislja i da je ne pita starost gde joj je bila mladost ova dama.

 4. lena

  28/11/2010 at 5:28 am

  kad te vido lele Zoneee …

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top