Connect with us

Katastrofa na Bahamima: Lepotice najavljivale festival užasa
Bizarno

Katastrofa na Bahamima: Lepotice najavljivale festival užasa

Poznate lepotice su reklamirale festival kao 'Coachellu na Bahamima' (foto: Twitter)

Poznate lepotice su reklamirale festival kao ‘Coachellu na Bahamima’ (foto: Twitter)

Mesecima unazad Fyre Festival najavljivan je kao ultramoderni događaj na rajskom ostrvu koji će, osim sjajne zabave uz vrhunske izvođače, posetiocima pružiti luksuzan i vikend prepun avanture.

Međutim, kada su stigli na Bahame, na festival koji je bilo planirano da se održi ovog i sledećeg vikenda, posetioci su zatekli užas. Ajkule su kružile oko ostrva, uslovi smeštaja su bili gori nego u izbegličkom kampu, a umesto luksuznih obroka, ponuđen im je hleb. Oni koji su kupili ulaznice, čija je cena bila od 1.200 do nekoliko desetina hiljada dolara, shvatili su da su opljačkani i da će ovo biti jedna avantura nalik na Igre gladi.

Zanimljivo je da su festival, čiji je jedan od pokretača Ja Rule, propali reper s početka 2000-ih, promovisale kao ‘Coahellu na rajskom ostarvu’, neke od najvećih zvezda današnjice, poput Kendall Jenner, Belle Hadid, Emily Ratajkowski i mnogih drugih.

Ovaj debakl postao je u poslednjih 24 časa jedan od najkomentarisanijih na društvenim mrežama. Posetioci festivala opisivali su užas koji su zatekli na licu mesta, od polunameštenih šatora, prtljaga koji su organizatori u mraku bacali iz kamiona, lopova koji su pljačkali šta su stigli, nekompetentnog osoblja i vrhunske kuhinje, koja se sastojala od dva parčeta tosta, sira i malo zelene salate.

Pročitajte još i:  Kendall Jenner bacila u drugi plan sve zvezde na Kanskom festivalu

Svi se u komentarima na ove fotke slažu da, ma koliko para imali, ne treba da idete na festival koji reklamiraju lepotice sa Instagrama, da su bogati klinci iz Amerike bukvalno platili hiljade dolara da učestvuju u Igrama gladi, te da ne brinu jer će im ujutru Kendall Jenner doneti Pepsi.

Organizatori, Ja Rule i Billy McFarland, izdali su saopštenje u kom navode da im je ‘srce slomljeno zbog toga što je sve ispalo ovako’, kao i da ‘nije sve bilo u njihovoj moći’ i da su ‘bili naivni’, ali najavljuju održavanje Fyre festivala i sledeće godine na američkom tlu. Dodali su i da će svima koji su kupili ulaznice novac biti vraćen, i da će dobiti VIP ulaznice za 2018. godinu.

https://twitter.com/bellahadid/status/858409189269544960

Model Bella Hadid naišla je na mnogo kritika zbog reklamiranja ovog katastrofalnog događaja, a ona se juče ogalsila na Twitteru, gde je, između ostalog napisala da to nije bio njen projekat, niti je bila obaveštena o toku radova, ali da je festival zaista obećavao vrhunsku zabavu. “Veoma mi je žao i osećam se loše što ovo nije moglo da bude završeno, i da sam znala da će ishod biti ovakav, obavestila bih vas. Nadam se da ste svi dobro i kod kuće sa svojom porodicom”, stoji u saopštenju manekenke.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Kk

    30/04/2017 at 10:35 am

    Znaci bella reklamira nesto o cemu pojma nema niti je bila tamo, niti zna ista o tome ahahaha koje glupace

  2. nenad

    30/04/2017 at 12:43 pm

    A verovatno reklamiramo besplatno ;)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top