Prati nas

Kate Middleton ima paranoju pred porođaj

Hot!

Kate Middleton ima paranoju pred porođaj

Kate Middleton ne želi da fotografije njenog porođaja izađu u javnost

Vojvotkinja od Cambridgea Catherine 11. jula bi trebalo da se porodi. Dolzak bebe na svet čeka cela planeta. A njen suprug princ William verovatno najviše od svih. :)

Kate bi mogla svakog trenutka da se porodi. Mediji su je tokom čitave trudnoće pratili i komentarisali kako je postala ženstvenija, otkako je u drugom stanju i kako nije izgubila savršen uskus za modu.

Na dan prođaja bolnica u kojoj će se poroditi Vojvotkinja biće zaključana i na raspolaganju samo njoj, bebi i potrebnom osobolju. Međutim, lepa Kate se plaši da bi neko od lekara ili medicinskog osoblja na brzinu mogao da uslika ili snimi prođaj ili bebu i fotografiju proda medijima. Ovo joj samo stvara dodadtni stres u ovom trenutku, ali izvor blizak porodici kaže da je Kate oterećena ovim problemom.

Princ se pobrinuo za obezbeđenje, a iz bolnice su poručili da su se pobrinuli da se to od čega njegova žena strahuje nikako neće dogoditi.

Kate i William su već izjavili da će svoju ćerku odgajati isto kao što je Lady Diana prinčeve Williama i Harryja – devojčica će živeti kao sva normalna deca, koliko je to moguće.

D. J. / Tracara.com9 komentara

9 Comments

 1. hahaha

  04/07/2013 at 7:20 pm

  jao,plasi se da bni je mogli uslikati! smara!dosadna je! samo je ona trudna!

 2. Jovana :-)

  04/07/2013 at 7:27 pm

  Princ William joj peva: “Ljubavi moja,to nije paranoja..” :D

 3. LOL

  04/07/2013 at 7:42 pm

  Snobovi.

 4. Aubergine

  04/07/2013 at 7:48 pm

  Oni bas nisu snobovi @LOL

 5. ikaccc

  04/07/2013 at 10:46 pm

  iskreno Srbiju mnogo boli k. sto ona ima paranaju mi nemamo ni za leba a zbog nje cela bolnica prazna mislim se ejjj

 6. munjash

  05/07/2013 at 12:26 am

  zivjece kao normalna djeca, a zakljucavaju bolnicu da bi se porodila!! neki ljudi imaju privilegije nizasta, zamisli, ko je ona da bi se zbog nje zakljucavala bolnica, sta je to ona uradila, udala se za “princa”?? da li zivimo u srednjem vijeku? da je sretnem na ulici ne bih znala ko je, a cijela planeta ocekuje njen porodjaj? sto se ne porodi kuci kad je paranoicna da ce svi uslikati njen famozni porodjaj… Svaka cast Runiju sto ne pjeva himnu God save the queen… ljudska glupost nema granica.

 7. LiLo

  05/07/2013 at 12:30 am

  jao koji ste hejteri, zena je princeza naravno da se tripuje…

 8. NikoNikoKaoJa

  05/07/2013 at 9:11 am

  E bas. A ti kretenu sto si napisao/la samo je ona trudna baci se u Dunav. Nije samo ona trudna ali ce samo slika njene bebe moci da se proda za bogatstvo.

 9. Uffffffffff

  13/07/2013 at 6:45 am

  @MUNJAS – e bas se nalupa k’o otvoren prozor !!! Cemu toliki cinizam ??? Pa zar nije Svet lepsi gde se iscekuje rodjenje jedne bebe , nego stalne slike nasilja , ratova ,koje- kakvih katastrofa …Mene sva ova euforija bas uveseljava …

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top