Prati nas

Kate Moss: Ja nisam ‘heroin chic’

Extra

Kate Moss: Ja nisam ‘heroin chic’

I posle brojnih skandala, Kate negira da je ikada uzimala drogu

Iako je se svi sećamo iz epizode kada je uhvaćena kako konzumira kokain, Kate Moss sada poriče da je ikada uzimala drogu, i osrvće se na glasine o njenoj anoreksiji.

U intervjuu za magazin Allure, Kate Moss je pričala o brojnim negativnim glasinama koje su svojevremeno kružile o njoj, istakavši da joj je najteže palo kada se pričalo da je anoreksična.Prokomentarisala je i modnu frazu heroin chic, čiji je ona postala predstavnik: “Bilo je strašno, naročito to sa anoreksijom. Što se tiče heroina, nisam se preterano ni potresla pa sam mislila- o bože, ovo je smešno. Znam da ne uzimam heroin, a ovo pišu samo zato što sam par puta viđena sa malo razmazanom maskarom oko očiju, ali glasine o tome da sam anoreksična su me potresle jer su govorili da se devojke ugledaju na mene i da sam ja odgovorna zbog njihove bolesti. Nikada nisam bila anoreksična” ispričala je Kate u ispovesti za ovaj magazin.

Iako sada tvrdi da nikada nije imala problem sa ovom bolešću, svi se sećaju da je Kate 2009. godine izjavila “Bolji je osećaj biti mršav nego sit” što je vremenom postao moto mladih ljudi koji žele da budu što mršaviji.

I mada je prošla kroz jedan od najvećih skandala kada je snimljena kako uzima drogu, u ovom slučaju kokain, Kate je dokazala da pravi profesionalci opstaju bez obzira na sve budući da je nakon skandala nekako uspela da duplira svoje honorare!

U.H.N. / Tracara.com

 

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. BeyHive

  17/07/2013 at 3:46 pm

  Znam da nema apsolutno nikakve veze sa tekstom,ali moram da pitam.Zna li neko zasto je obrisan spot za milion dolara na youtube-u?

 2. Jelena

  17/07/2013 at 4:02 pm

  Zbog neprikladnog sadrzaja ;)

 3. Sljivka

  17/07/2013 at 6:09 pm

  Koji spot?

 4. Katty

  17/07/2013 at 10:19 pm

  Nije dobro preveden njen citat, ona je rekla: “Nothing tastes as good as skinny feels”, što znači “Ništa nije ukusnije od osećaja mršavosti”, a ne “Bolji je osećaj biti mršav nego sit”.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top