Prati nas

Katy Perry objavljila poslednji singl

Muzika

Katy Perry objavljila poslednji singl

'By The Grace Of God' je poslednji singl sa albuma (foto: Billboard)

‘By The Grace Of God’ je poslednji singl sa albuma (foto: Billboard)

Nakon nastupa na Super Bowlu sa kojim je oborila rekord gledanosti, Katy Perry objavila je šesti singl sa svog albuma PRISM, koji je ujedno i poslednji singl njenog četvrtog studijskog albuma.

Balada By The Grace Of God je njena najličnija pesma sa albuma, a ujedno i prva pesma koju je napisala u periodu kada se razvodila od Russell Branda i razmišljala o…  samoubistvu.

Novi singl je Katy izvela na dodeli Grammy nagrada, a nastup je posvetila svim onima koji se bore sa nasiljem u porodici. Nakon objavljenog spota i završene svetske turneje, Katy planira da se povuče iz javnosti i napravi pauzu u svojoj karijeri.

A ako želite da pogledate nastup sa Grammyja, možete to uraditi ovde.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. N

  11/02/2015 at 1:16 pm

  Katy Perry nije rekla da se povlaci, uskoro izdaje i EP album sa tri nove pesme, 2 deo albuma PRISM.

 2. Laza

  11/02/2015 at 1:31 pm

  Walking on air je bolja

 3. smile

  11/02/2015 at 3:44 pm

  pa od kad je objavila prism trebala je sledece godinu objavitit pesmu glupost

 4. ajmooo

  11/02/2015 at 6:23 pm

  Pesma ne moze biti dosadnija.

 5. saska

  11/02/2015 at 9:03 pm

  Ni ove godine nije dobila Grammy nagradu hahaha Jednostavno njen rad je los i nije priznat.

  Xtina i Gaga dobile 6-ti Grammy , Katy i dalje 0

 6. Kaca

  12/02/2015 at 12:21 am

  Ova pesma jos uvek nije singl, vec je samo sa njom nastupila na gremi nagradama jer je bila zamoljena od strane neke tamosnje organizacije koja se bori protiv nasilja u porodici i samog Obame… Pesma jeste veoma kvalitetna, ali bilo bi steta da ona bude singl, jer postoje dvije pesme na PRISM albumu koje to vise zasluzuju, a to su Legendary Lovers, jedna od Kejtinih boljih i kao sto neko rece Walking on Air, ove dve pesme mogu da budu hitcine kao sto su to bile Roar i Dark Horse sa istog albuma, ali Kejti je umesto njih izabrala sra*e Birthday i This is How we do.

 7. RiRi

  12/02/2015 at 12:29 am

  Saska ne mozes reci za rad koji joj je donio 13 gremi nominacija da nije priznat, to sto nijedan nije osvojila ne znaci da nije kvalitetna, cim je toliko puta nominovana to znaci da joj muzika vredi nesto. Poredjenja radi, Madonna je svoj prvi gremi dobila 10 godina nakon vise nego uspesne karijere, a Sindi Lauper njena tadasnja najveca “protivnica” (one su bile nesto sto su Katy i Gaga danas) je dobila odmah nakon prvog albuma tu nagradu, a gde je sad ta Sindi, a gde Madonna?! Ko razume shvatice!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top