Prati nas

Kaya progovorila o ubistvu!

Šokantno

Kaya progovorila o ubistvu!

Pevačica progovorila o ubistvu biznismena u Podgorici

 

Pevačica Katarina Kaya Ostojić posednjih meseci dovodi se u vezu sa dešavanjima vezanim za ubistvo biznismena Radmila Mitrovića, koji je likvidiran samo nekoliko sati pošto su zajedno večerali.

Kaya je u emisiji Dobro veče Srbijo konačno progovorila o ubistvu biznismena Radmila Mitrovića u Podgorici. Podsetimo, pevačicu je u vezu sa ubistvom Mitrovića doveo advokat prvooptužene Marije Milić, Ratko Pantović, koji tvrdi da je Kaya boravila u stanu ubijenog u noći kad se dogodio zločin.

“Moj dugogodišnji prijatelj, čiju decu poznajem, a koji, nažalost, više nije među živima, pozvao me je na večeru. Tu je bio i moj menadžer. Posle večere sam otišla na svirku. Kad sam završila nastup, otišla sam u lokal gde je on bio da se pozdravimo jer sam sutradan išla za Beograd. Svi su bili pijani. Otišla sam u hotel i ujutro su mi javili da je ubijen. To što radi taj čovek koji se predstavlja kao advokat optužene je kažnjivo zakonom. Dosad me niko nije zvao da svedočim. Ako dobijem poziv, rado ću se odazvati”, rekla je Kaya gostujući u emisiji Jelene Bačić-Alimpić na kanalu televizije Pink.

Redakija Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. lala

    29. 10. 2012. at 13:34

    Ovo nije tačno..Koliko vi ‘novinari’ izvrnete.. mogli ste da pregledate taj intervju, pa da onda napišete šta je ona rekla -.-

  2. Starship

    29. 10. 2012. at 14:01

    KU.RVO TI SI GA UBILA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top