Connect with us

Kćerka Brad Pitta i Angeline Jolie ima novu frizuru!

Foto

Kćerka Brad Pitta i Angeline Jolie ima novu frizuru!

Shiloh-Jolie-Pitt-5

Shiloh Jolie-Pitt (foto: Womansday.co.au)

Ona je slika i prilika svojih roditelja. Devetogodišnja Shiloh Jolie-Pitt, najstarija kćerka glumaca Brad Pitta i Angeline Jolie ne odustaje od svog dečačkog imidža. Njena već kratka plava kosa, postala je još kraća.

Paparaci su fotografisali malenu Shiloh na aerodoromu u Los Anđelesu, gde je pristigla u društvu svoje poznate mame, braće i sestara. Ne možemo da ne primetimo da je pokupila ono najbolje od svojih roditelja, a da iz godine u godinu sve više liči na svog tatu.

shiloh jolie pitt

Shiloh ima novu frizuru (foto: Womansday.co.au)

angelina jolie shiloh jolie pitt

(foto: Womansday.co.au)

brad pitt shiloh jolie pitt

Pronađite razliku! (foto: Womansday.co.au)

Bez sumnje, malena Shiloh pokazuje ozbiljne indikacije da lepotom zaseni svoje roditelje, a šta vi mislite – na koga liči više?

11 Comments

11 komentara

 1. TypicaofME

  29/10/2015 at 12:25 pm

  Neverovatno koliko je detence prelepo, šta ti je genetika :)

 2. malena

  29/10/2015 at 12:31 pm

  Njihovo najlepse dete, steta sto je unakazeno i ponasa se kao muskarac, pitam se da li je taj stajling detetova zelja ili majcina bolesna ljubomora, jer kad izraste bice lepsa od majke,vide se, sta kad hormoni pocnu da bujaju i izrastu zenski atributi, hoce li je savetovati da pije muske hormone i transformise se u muskarca… bebe se ne oblace same a ovo dete su mama i tata oblacili kao decaka pa ti vidi ko je tu bolestan

 3. ilija

  29/10/2015 at 1:06 pm

  Malena jedino ko je ovde bolestan si ti. Ona nije beba vec devojcica od 9 godina koja naravno da zna sta zeli da nosi a sta ne. Roditelji su joj dali potpunu slobodu da se oblaci onako kako se oseca i to je za svaku pohvalu :)

 4. sandra

  29/10/2015 at 2:25 pm

  tačno je to da je malena sama htela da se oblači kako ona želi , što negde i treba da bude tako ali je mnogo važnije da dete bude pravilno usmereno i naravno balansirano sa njenim željama. Deca su mali diktatori i manipulatori koji tačno znaju kako da privuku pažnju a nekima je to zanimljivo isto kao i kada malo dete psuje pa se svi smeju…

 5. ajeee

  29/10/2015 at 3:55 pm

  Zene placu za ovom genetikom

 6. Tijana

  29/10/2015 at 4:02 pm

  Aaa Bred Pit junior :)

 7. nn

  29/10/2015 at 5:50 pm

  Greota za ovako lepo dete…

 8. bp

  29/10/2015 at 6:31 pm

  Lepo dete slika i prilika mame i tate,a kada udje u pubertet i zaljubi se oblacice se kao devojcica :)

 9. sarita

  29/10/2015 at 6:46 pm

  Ima muske hormone bice kao Marija Serifovic samo lepsa verzija Hollywood

 10. Ina

  29/10/2015 at 7:56 pm

  To su totalne gluposti da je dete htelo da se opredeli i da bude boy. Od samog rodjena njena bolesna majka koja je bisexual je pocela da prica kako lici na decaka i da ce verovatno to i biti.Gledala sam njen intervju kad je mala bila svega 6 meseci i ona joj je odredila sta ce biti i kako ce se oblaciti.Angelina je bolesna zena. Prica o slobodi a to nema blage veze sa slobodom.Od preslatke devojcjce je napravila decaka (nemam nista protiv ako je to neciji licni izbor ali ovo je nametnuto detetu) i nema veze sa izborom.

 11. sandra

  29/10/2015 at 8:42 pm

  Ovo dijete je andjeo..ne mogu da vjerujem da ljudi pisu ovakve stvari,pa dijete je majci iznad svega i sreca djeteta je roditelju preca od svega..a narocito je Andja brizna i dobra majka,sto dokazuju i djeca koju je usvojila..i ja sam bila muskobanjasta sve do dvadesete godine,sve dok nisam sama pocela da se mijenjam..gledam sliku i ne vjerujem da je mala ovako lijepa,geni su cudo

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top