Prati nas

Keba nakon mesec dana otkrio zašto Severina nije bila na koncertu

Vesti

Keba nakon mesec dana otkrio zašto Severina nije bila na koncertu

Zbog njenog nedolaska na koncert nizale su se razne glasine

Severina Kojić se nije pojavila na koncertu Dragana Kojića Kebe, iako je trebalo da nastupa, što je podiglo veliku prašnu u medijima. Pevač je zbog toga konačno progovorio na tu temu i stavio tačku na sve spekulacije.

’’Zašto snajka Severina, moja koleginica i moja snajka, nije došla? Raznih interpretacija je bilo, verujte mi. Razlog je opravdan, pre svega – zdravstveni. Nama se, pevačima, teško veruje kada ne možemo da dođemo. To je jedina informacija’’, objasnio je Keba koji je, takođe, progovorio i o spekulacijama da su Severina i njegov sin Igor Kojić zapali u bračnu krizu, te da su pred razvodom.

‘’Koliko ja znam, a znam pouzdano, Severina i Igor su u nikad većoj ljubavi’’, rekao je u Jutarnjem programu.

Podsetimo, nakon što je Severina otkazala odlazak na koncert u poslednjem trenutku, u medijima su počele da kruže priče o svađi zbog Jovane Joksimović, razvodu, ali i trudnoći.

Zbog istih spekulacija oglasio se i Severinin tim, koji je samo demantovao da je Severina odbila da se pojavi na koncertu zbog rasprave sa Kebom.

“Nije istina da je razlog nedolaska Severine na koncert Dragana Kojića bila svađa njegovog sina sa njom dok je ona bila na putu ka Beogradu. Između njih nije bilo nikave svađe koja bi bila razlog Severininog nedolaska na nastup,” kažu u pevačicinom timu.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top