Prati nas

Ke$ha sa rehabilitacije: Teško mi je

Vesti

Ke$ha sa rehabilitacije: Teško mi je

kesha

Ke$ha se po prvi put obratila javnosti od 3. januara kada je primljena u rehabilitacionu ustanovu zbog poremećaja u ishrani.

Pevačica kojoj je 26 godina postavila je na Twitter dve iskrene poruke, u kojima obaveštava fanove o toku svog oporavka.

“Hej, Kesha ovde sa lečenja. Samo želim da vam kažem da je ovo veoma težak i mukotrpan rad. Zahvalna sam za svu ljubav i podršku. Ovo ne bih mogla bez vas,” napisala je ona.

 

 

Keshina majka Pete Sebert kaže da bi pevačica na rehabilitaciji mogla da ostane duže od 30 dana, s obzirom da je put oporavka od bulimije veoma težak. “To je bitka u kojoj može da izgubi život,” rekla je Pete.

P.Ž./Tračara

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. ikaccc

  23/01/2014 at 5:05 pm

  stay strong

 2. Gospodin X

  23/01/2014 at 8:18 pm

  A žao mi je nje, ona zaslužuje mnogo više. Ona je toliko dobra osoba (pogledajte njen Show) da ne zaslužuje da je neki pomahnitali komercijalni producent naziva debelom i frižiderom. Jeste da je ona izgubila pola slave koju je imala 2010 ALI ONA TO NE ZASLUŽUJE! Zaslužuje da stoji ispred Biebera, Miley i 1D! I to zato što je ona za mene najtalentovanija, nazanimljivija i najopriginalnija umetnica! Devojka iako je trash (to je OK) ima toliko dobre albume i toliko dobre pesme koje bi stvarno trebale biti hitovi :) Stay Strong Ke$ha! :)

 3. Ga-ga

  24/01/2014 at 1:58 pm

  dosao njen satana po svoje…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top