Connect with us

Keira Knightley otkriva zašto se slikala u toplesu!Extra

Keira Knightley otkriva zašto se slikala u toplesu!

Progovorila o razlozima zbog kojih se obnažila (foto: Hawtcelebs)

Progovorila o razlozima zbog kojih se obnažila (foto: Hawtcelebs)

Fotografija Keira Knightley u toplesu za Interview magazin je pre nekoliko meseci izazvala žestoke polemike i oprečna mišljenja.

Naime, ona je godinama odbijala da se obnaži, pa je mnoge začudio ovaj neuobičajeni postupak glumice bez ijednog skandala u karijeri. U najnovijem intervjuu za londonski Times lepa glumica objašnjava razloge zbog kojih je stala pred objektiv obnažena zarad jedne ovakve umetničke fotografije.

“Moje telo je toliko puta viđeno u različitim oblicima jer su njime manipulisali oni koji su obrađivali moje fotografije bilo da su u pitanju profesionalni ili paparaco snimci. Svako je to činio iz nekih svojih razloga. Ali ovoga puta sam odlučila da se slikam u toplesu ukoliko se ispune uslovi da se u fotošopu moje grudi ne uvećavaju ili retuširaju”, iznela je za današnje vreme neobične zahteve 29-godišnja glumica, a potom i otkrila razloge koji stoje iza njih.

“Bitno je prikazati žensko telo onakvo kakvo ono jeste u stvarnosti, a ono je uvek predivno. Međutim, danas je postalo neobično videti žene koje imaju različite tipove građe”, zaključila je Keira aludirajući na to da u današnjim medijima praktično postoji kalup ženskog tela u koji se smešta telo svake žene kakvu god ona figuru imala.Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Born To Die

    08/11/2014 at 7:37 pm

    Pa dobro, u pravu je..

  2. Jaaaaa

    08/11/2014 at 11:52 pm

    Njena faca mi je uvek bila olicenje zenstvenosti, a sad vidim da je normalna…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top