Connect with us

Kejt Goselin: novi rijaliti šou sa osmoro dece!
Vesti

Kejt Goselin: novi rijaliti šou sa osmoro dece!

Kejt Goselin koji znate po čuvenom rijaliti šou “John & Kate plus 8” nakon razvoda od supruga Džona Goselina, oca njeno osmoro dece, pristala je da učestvuje u novom rijaliti šou, koji će govoriti o životu popularne domaćice i mame nakon razvoda. Naravno, u novom serijalu koji će se zvati “Twist of Kate”, pojavljivaće se i šestorke i bliznakinje Goselin, koje su bile centralne zvezde čuvenog serijala koji je govorio o užurbanom životu desetočlane porodice.

Naknon razvoda popularnog rijaliti para, Džona i Kejt, koji se okončao krajem prošle godine, a u međuvremenu je postao i prilično prljav, Kejt je nastavila svoj život, preselila se u LA i trentno je zvezda plesnog šoua “Dancing With the Stars”.

Iako je sud starateljstvo nad njihovo osmoro dece dodelio Kejt, Džon je nedavno objavio da će ne sudu pokušati da ovu odluku promeni. Što znači, iznošenje prljavog veša u javnost tek sledi? O ne…

izvor: People.com

Loading...
52 Comments

52 komentara

 1. LilBella

  22/04/2011 at 8:24 pm

  OMG.Zao mi je decice :)
  Ali Dzon jeste kreten kad ju je varao pored 8-oro dece!!!
  Al’ i ona se prema njemu nije bas lepo ponasala …uvek ga je ispravljala…Cara je najsladja.Kad pocinju nove epizode za Kejt & decom???

 2. BB

  13/05/2012 at 1:09 pm

  Džon je prevario Kate sa UČITELJICOM..
  Pa to što ga uvijek ispravljala, to nije ništa neobično, vidi se da je bio neki slabić, sve vrijeme je ćutao.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top