Prati nas

Kejt Vinslet i Sem Mendes: razvod zbog mlađe glumice?

Vesti

Kejt Vinslet i Sem Mendes: razvod zbog mlađe glumice?

Iako su pre par dana izdali saopštenje kako je njihov brak prekinut na prijateljski način, britanska štampa potrudila se da pronađe pravi razlog koji je doveo do razvoda glumice Kejt Vinslet i reditelja Sema Mendesa.

Kako pišu tabloidi, u pitalju je vrlo blisko prijateljstvo čuvenog reditelja i mlade glumice Rebeke Hol. Naime, Rebeka i Sem, kako tvrde prijatelji reditelja, zaista jesu bili samo prijatelji, ali takvu bliskost, Kejt nije mogla da istrpi.

Sem i Rebeka sarađivali su na više pozorišnih projekata u Njujorku i Londonu, ali od njihovog poveravanja i druženja lepa Kejt postala je umorna. Kejt se naime plašila da se između njenog supruga i mlade glumice zaiste ne dogodi romansa, jer je upravo Rebeka tip žene koju Mendes navodno voli “lepa, pametna i talentovana”.

Da li je mlada Rebeka zaista pravi razlog njihovog razvoda, ostaje nepoznato, ali ono što je sigurno je da Mendes teške trenutke pošto je objavljeno da se razvodi od Kejt provodi sa prijateljima u Njujorku, među kojima je i Rebeka.

Kejt je, sa druge strane, otišla na odmor u Meksiko sa koleginicom i prijateljicom Emom Tomson.5 komentara

5 Comments

 1. Aladin.....

  17/03/2010 at 12:43 pm

  no comment..glupo i jadno…

 2. shvrca

  17/03/2010 at 7:10 pm

  ma nema veze. taman nek Kejt sad snimi jos jedan Titanik :)

 3. Pingback: Frida Pinto nova Bond devojka!

 4. Ja sam ja

  08/04/2010 at 9:01 pm

  izvini kejt ja sam tvoj veliki fan ali rebeka je lepsa,msm mlađe je slađe a ste ćeš život je ne pravedan a i on je bio pre pre star za tebe

 5. Pingback: Kate Winslet napokon progovorila o razvodu! | Tračara

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top