Prati nas

Sexy: Da li biste ikada rekli da je ona imala 30 kg viška?

Foto

Sexy: Da li biste ikada rekli da je ona imala 30 kg viška?

kelly

Kelly Osbourne se nikada nije bojala promena – bilo da je u pitanju dužina ili boja njene kose, otkačene odevne kombinacije različitih stilova ili poslovni angažmani. Sada je privremeno promenila i lokaciju, tačnije kontinent, počastivši se odmorom u Australiji.

Ovu priliku je iskoristila da se opusti nakon vrednog rada na svojoj novoj modnoj liniji Stories… by Kelly Osbourne, ali i da se osunča u minijaturnom crnom bikiniju.

Njeno uživanje na jahti, ovekovečila je prijateljica jednom fotografijom koju je Kelly podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uz komentar “Zahvaljujem @ms_go_lightly što mi je ovom fotkom podigla samopouzdanje! Stvarno dobro izgledam #bezfiltera”.

Zvezda emisije Fashion Police, a odskoro i modna dizajnerka, zasta ima na šta da bude ponosna – u prethodnih nekoliko godina izgubila je više od 30 kilograma! Nikada se nije stidela svog problema sa težinom i vrlo je otvoreno pričala o tome. Njen život sa viškom kilograma postao joj je i inspiracija kada je uplivala u modne vode, pa je zadala sebi zadatak da kreira modele koji će biti all inclusive.

“Nikoga u modnom industriji nije briga za punije devojke. To je istina! Tužna istina… Zato sam odlučila da sva garderoba koju kreiram bude namenjena istovremeno i mršavim i punijim devojkama. Svi zaslužuju lepu garderobu bez obzira na brojku koju pokazuje vaga”, izjavila je nedavno Kelly u jednom intervjuu.

Bravo, Kelly!

J.V.M./Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. Glas razuma

  15/10/2014 at 1:59 am

  Neko se mal’ zaigrao sa njenom levom nogom #fail

 2. xcity

  15/10/2014 at 2:01 am

  zapravo nije, podigla je tu nogu i ona izgleda mrsavije (gravitacija).

 3. Glas razuma

  15/10/2014 at 2:13 am

  Kakva bre gravitacija, ja vidim abnormalno suzenje kod kolena i koleno debljine lakta.

 4. djina

  15/10/2014 at 8:29 am

  Svi koji ne znaju sta ce od zivota, kreiraju, svaka se budala ovim poslom bavi, ima ih vise nego nafte.

 5. Ketnis

  15/10/2014 at 9:11 am

  Ne poricem da ima fotosopa, ali ovo abnormalno suzenje kolena je izazvano senkom. Tesko je na prvi pogled primetiti senku, jer je peskir na strafte:D

 6. Štiklom u čelo

  15/10/2014 at 1:16 pm

  Seksipilna i šarmantna poput nemačkog fudbalera! Retko ogavno stvorenje sa ili bez kiograma!

 7. Glas razuma

  15/10/2014 at 5:47 pm

  I ja sad vidim da je senka , mada mi je sinoc izgledalo drugacije izgledalo. Definitivno ne treba da citam kasno nocu uz jelenka..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top