Keša ponovo napala Britni Spirs!

Objavljeno: 21.03. 15:00

Sve popularnija američka pevačica Keša, vlasnica hitova “Tik tok“ i “Blah Blah Blah“ ponovo napada pop princezu Britni Spirs.

“Pokušavam da ne dozvolim mojoj vagini da se javno eksponira.“ – izjavila je Keiša u intervuju za februarsko izdanje Billboard Magazine-a, indirektno aludirajući na svoju stariju i poznatiju koleginicu. Iako su mnogi mislili da će se na ovoj izjavi zaustaviti ispoljavanje animoziteta ove dvadesettrogodišnjakinje ka Britni, ona ih je svojim poslednjim postupkom demantovala.

U svojoj novoj pesmi “Styrofoam“ pevačica se, ovog puta direktno, obratila svojoj rivalki rečima “Za 10 godina će biti, Britni Spirs…Britni, ko?“

Da li je Keša izabrala da napad na popularnu pevačicu bude još jedan od načina na koji će se probiti, procenite sami. Poslušajte novu pesmu i obratite pažnju na 2:22.

Hvala Farisu, još jednom! :)

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

64 komentara

  1. whitelighter

    Joj, a Kesha mi je pa sva fina… Pijana gadna drolja… Jadno!

  2. Rob

    hahahaha…uzas…pola sveta ne zna ni ko je ke$ha tako da ona samo hoce da se proslavi preko britnicine grbace…:)))
    uuuaaaa ke$ha! shut your mouth, bitch…:pPp

  3. Sandra

    da brate rob je u pravu….ona je balavica retardirana…tek je po neko cuo za nju tu je nasla da se siri dok je britni dosta radila i prosla sito i reseto da bi dosla do mesta gde se sad nalazi…kurvara prava!!

  4. Katarina

    Glupo je graditi kaarijeru pljujuci druge! Ona Britni nikad nece biti ni do kolena!

  5. Kaca

    Njeno ime se izgovara Keša … i mislim da ce dogurati daleko …. nije toliko glupa devojka da se sukobi sa Britninim fanovima bez oruzja …..

  6. Masha

    Hahahah…mozda ce za 10 god. biti Britney ko?? Ali vec za 10 dana ce biti Kesha ko??? Jadna je….takve su joj i pesme….Britney je za nju izmislila pop!!! Gadi mi se…Hahahah….uostalom Britney peva vec 10 god i niko je nije zaboravio,ne znam sta bi se moglo dogoditi za 10 god da nju svi zaborave kad ona samo izadje u prodavnicu i u svim vestima je BRITNEY PROMENILA BOJU KOSE!! Da bi se ova jadnica morala pojavljivati u gacama na nekim dogadjajima da bi neko rekao kako ocajno izgleda i zaboravio koga je i video!!! Tako da kad ona(ako ikad to dozivimo) bude i blizu zvezda kakva je Britney vec 10 god onda cemo moci da pricamo ko ce da se zaboravi,a ko ne!!! Ke$ha quit singing!! You suck!!!!

  7. Aleksandar Savic

    Keshu mrze svi…..Sto bi rekao Perez.. Kesha don’t mess with pop royality…. Ona ima jedan number 1 hit, i album koji je prodat u manje od 100 000 primeraka, i prica o Britney….Nije ovo ni prvi ni poslednji pokusaj da neki jadnici poput ove nakaze poklusavaju da preko njenih ledja psotanu neko i nesto.

  8. dusko cancar

    ….KUCKA…ona mi nasla da nekoga vrijedja ko joj je vjerovatno dok nije postala poznata fufica bio uzor….odvratna je…ono sto ce biti kod ke$he je ono…kako slava doje tako i ode…a to je brzo

  9. Masha

    E,da,samo da dodam…Pomenucu Lady Gagu jer je ona trenutno naj pevacica(ne po mom misljenju,nego po statistikama..:)) Ona je postigla nevidjen uspeh,sve sto ona uradi je hit,pesme su joj sve postale ogromni hitovi svugde u svetu…a da li je ona ikad vredjala ikoga??? Ne,ona ima postovanja prema starijim i iskusnijim pevacicama…jer niko ne zna da li ce Lady Gaga jos dugo moci da bude u ovoj meri uspesna…To je dokaz da se samo sa talentom moze uspeti…ne pljuvanjem po koleginicama…Ke$ha mora da je ocajna…dzabe se svima zamera,ionako je niko ne voli….jer pop muzika je ipak pre svega komercijalna…tako da:NO HITS-NO ALBUM SALE;NO ALBUM SALE-NO MONEY!!!!

  10. Slash

    LOL Kesha, dusho, ti imash “one hit wonder” ispisano preko celog chela. Nashla je ona nekog da ponizava. xD Chak je i gospodjica Britni talentovanija od dotichne. Blah Blah Blah!

  11. Donna Germanotta

    KE$HIT !!! Ona just wanna be Britney i kupi folove od drugih umetnika i preko njih se slavi, ako Lady Gaga (po meni najuspesnija i po statistikama danasnjice) postuje ostale i ima svoj stil moze i Ke$hit ILI IPAK NE MOZE TO JE IPAK PRETESKO

  12. Aladin.....

    Obozawam Keshu..Hvala trcaro za ovaj tekst…

  13. Cool girl

    Ke$ha ima par hitova i totalno mi je OK delovala DO SADA.Ona je mlada zvezda i samo moze da sanja o karijeri koju Britney ima.Kada bude imala broj hitova poput “Womanizer”,”Baby one more time”,”Circus”,”Lucky”,”Stronger”,”I was born to make you happy” nek se javi a do tada neka zacepi svoja gadna mala usta,ako nema nesto pametno da kaze.Za nju je Britney sam Bog..

  14. Filip

    Sta se umislila gospodjica Kesha? Evo bas gledam na Twitteru, aktivna tema je #Keshawho ;) Ne kaci se sa fanovima od Britney

  15. Jaca Brit

    ma ljudi isqlirajte :D ko je jebe! ionako samo pravi marketing britney a nije ni svesna toga!a britney se to svidja :)) vidite da je klasicna idiotija! :D svi mi znamo ko je britney i dokazali smo da smo joj verni fanovi pored svega sto je prosla pa nece nas valjda sad pokolebati jedna Keisica! :D

  16. Aladin.....

    To sto je napala Britney nije u redu….Upravo kao sto je rekla Cool Gril kada bude imala hitove kao baby one more time itd…neka se javi….a da ima dobre pesme kesha to jeste..ali je ovako prava mala kucka…

  17. Marina Spears

    Hhahaha koja glupaca,tebe se niko nece secati sutra,a Britney ce uvek biti kraljica i uvek ce imati svoje mesto u muzici!!!A ti?!!! Nikad!!!! BRIT THE BEST <3 LOVE YOUUUU

  18. Smiley

    cCccC tak0 i treba :P

  19. Brit-Brit

    Sorry girl Ke$ha,Who?

  20. Brit-Brit

    WTF @Aladin…..:Obozawam Keshu..Hvala trcaro za ovaj tekst…

    P.S.Ne znaš joj ni ime napisat

  21. Sonja

    This bitch needs to shut up!! Britney je za nju Bog, i bolje da se ne kaci sa fanovima od Britney!!! Britney THE BEST! Ke$ha Who???

  22. Aleksandar Savic

    Ako uzmemo statistike, i vidimo da Britney ima 6 no 1 albuma, i da je jedina pevacica koja je debitovala kao no 1 sa prvim singlom i albumom.
    Najplacenija teen zvezda IKADA.
    Pevacica sa najvise pesama na top 10 i top 20 listama. Najtrazenija zvezda na internetu. 2. najpracenija zvezda na twitter-u a uskoro 1. Najsekspilinjiji spot svih vremena. 4. najseksipilnija zena na svetu i 8. najuticajnija sooba na svetu. I jos preko 200 drugih ZVANICNIH nagrada.
    Kesha joj nije ni do noznog prsta kao ni neke novopecene zvezdice…

  23. weirdo

    OMG..I mean don’t understand why she speaks so stupid thigs….Maybe because her song sucks and lyrics are so stupid x] I mean,I dont like pop music but we need to respect Britney because of all she did in her life,and Ke$ha? all I can say that I hate her cause she is BIG BITCH

  24. Dunja

    Budala!

  25. andjelija

    Brit je kraljica i ove klinke i ”zvezdice” mogu samo da joj pljunu pod prozor,a mozda ni to! Ma ljubomora i zavist su cudo majke mi… GO BRITNEY!!!

  26. Semza

    Ke$ha je pijana drolja i ja je volim zbog toga!

  27. Maca -.-

    Who the fuck is Kesa????????? Ona moze da sanja da ce biti kao Britni… Smesna skroz :)))

  28. Aladin.....

    pogrsio sam izvini tracaro..a ti sta odmah pustas te komentare glupe..Brit,Brit..

  29. Aladin.....

    pogresio…

  30. Lazar

    e moze ova mala samo da joj poduva shtiklu! :P
    britni ima glas za razliku od nje, ova mala je cela autotune!!! ceo album je samo komp i muzika koja je iskreno potpuno osrednjeg kvaliteta… a misli da moze da pljuje prave zvezde!!! hahahahahahaha
    mala ti si i manje od prolazne senzacije, zato nemoj da kenjash!!!
    samo jedno joj mogu reci (a i brit je to poruchila svim hejterima): HA HA HE HE HA HA HOO!!! :P

  31. Petar Pan

    e ja stvarno ne verujem…mala je propast…Msm ako cemo iskreno Britney je Diva za njuuu…ali stvarnooo…ova mala je napravila jednu pesmu i sada hoce da se proslavi preko …slobodno mogu da kazem….najpopularnije pevacice danasnjicee…nece mooociiii :)))

  32. Miljan

    ova cura je jako mlada….kada je britney bila njenih godina svaki mjesec je izlazio po jedan spot….ova ku**a je pre godinu dana objavila onaj spot i to je to….za deset godina je nemoguce zaboraviti btit sve i da hocemo voljeli je ili ne voljeli to je nemoguce….talenat jednostavno nemoze da nestane tek tako….gledacemo mi rit jos dgo dugo….a sto se tice ove ***** neka joj je bog na pomoci…..

  33. K@t@r!n@

    Treba da peva: “In 10 years Ke$ha, Ke$ha WHO?”

  34. tanja woli britney....puno...

    kesxa je mn0g0 ljub0m0rna na britney.ktawa glupawa.britney najb0lja.zauwek.<3

  35. nanchy

    ha,ha,ha….moram da priznam da bas i nisam neki fan ni jedne ni druge(lady gaga je za mene number 1)ali britni je fakat ZVEZDA koja za razliku od keshe peva,ne recituje.ona je napravila jedan hit i misli da moze da ze meri sa pevacicom koja je gotovo stvorila pop.mozda ima nesto licno protiv nje,ali mesati posao i privatan zivot je veoma glupo……

  36. sweet

    hahaha…koliko je britney godina poznata i jos je popularna…a i ostace a videcy koliko ce ova kesha da se odrzi…procice tri god a ona ce se zaborawiti….nikada nece biti kao britney…BRITNEY THE BEST!!!!!!!!!!

  37. Kixy

    Cula sam njene pesme,ne svidjaju mi se,a sto se tice Britney nije losa,mada mi ni jedna nije omiljena…

  38. kaća

    ja mnogo volim ke$hu,ali je stvarno glupo ovo sto je rekla….

  39. ANITA

    NE MOZE DRUGACIJE DA DODJE DO POPULARNOSTI PA MORA DA PLJUJE NAJVECU POP DIVU MISLECI DA JE FACA.KUCKA ODVRATNA!!!!!EM STO NE ZNA DA PEVA,EM STO JE UKUPNO ZNA 20 LJUDI!!!A BRITNEY SPEARS JE VEC KOLIKO GODINA NA ESTRADI,LJUDI JE VOLE SIROM SVETA ZA RAZLIKU OD GLUPE KESHE!!!!!!!!!!!!B R I T N E Y I S T H E B E S T!!!!!!!!!!

  40. JA

    BRIT BRIT NE KENJAJ

  41. BERKE

    KESHA JE RETADIRANA I LJUBOMORNA NA BRITNEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  42. GAG

    Kesha joj nije ni do kolena!!!!!!!

  43. cecA

    Britney je najbolja,volimo je,a mutava kesha je odvratna!!!!!

  44. ixy

    kesha nema pojma da peva za razliku od BRITNEY KOJA RAZVALJUJE SA PEVANJEM!!!!!!!!!!!

  45. DJURICA MUR

    Kako bi voleo da je britney nakautira,sto bi mogla sa malim prstom!!!!!!!!!!!

  46. PrKi

    UUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAA KESHA,UUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAA BRITNEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  47. mimi

    slazem se sa Prkijem!!!!!!!!

  48. stevan

    VOLIMO BRITNEY!!!!!!!!!!!!!!!!!KESHU MRZIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. SANJA

    BRITNI DODJI U SRBIJU,PLEASE!!!!!!!!!!!!PS,KESHA KURVETINA!!!!!

  50. mima lima

    KESHA IMA ODVRATNE PESME,A BRITNEY VVVVVVVVVVRRRRRRRRRRRHHHHHHHH VRHOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  51. Vexy-Veljko

    Kako jadno…pa Britney je za nju i Tik i Tok…xDD

  52. sweetnady

    hehe slazem se veljkoo
    :P
    a ke$ha je prawa kurvetina ….

  53. Jeca

    Ma meni su super i Kesha i Britni i stvarno me nervira sto se taaaako svađaju….. jbg…….

  54. Jeca

    Nije ona k…… !

  55. FAN TEJLOR SWIFT

    in kesha out britney.koliko imate godina ja 25?

  56. Jeca

    Ja imam 15…. 10 godina sam mladja…. Super su mi i Ke$ha i Britney…. Ali vise volim Rihannu, Beyonce, Kylie, Natasu….

  57. LAZAR

    Kesha se izvinila birtney i rekla joj je da joj se divi…

  58. Jeca

    Super……

  59. Jeca

    Od Brit volim Toxic, Womanizer, 3, Lucky, a od Keshe Tik Tok, Your love is my drug, Take it of, Blah blah blah

  60. Jeca

    Ma nema smisla da se vredjamo i prepucavamo sa Keshom-posle svih onih morona koji su stalno napadali i vredjali Britney, Keshin komentar zbog pevanja na plejbek nije nista, verujte! i Justin i Kesha su nove zvezde i moram dodati da im je, prema pisanju Bravo-a, zivot pre uspona u karijeri bio tezak, a Britney je svetski poznata pop pevacica, i ako je ona zadovoljna sobom, nikakvi komentari nece uticati na nju, zato i Keshu pustite

  61. vladana

    obozavm kesinu muziku ali stvarno ne znam sta joj ovo znaci!!msm stvarno britni joj nije nista uradila se tako ponasa!!!STRASNO!!

  62. :D

    omg pa bolje da ne exponira svoj polni organ jer iako joj imalo lici na lice onda je musko hahahah alo mala britney je vec 10 godina na sceni a bice jos 10 minimum hahha kesa je poznata tek 2 meseca i sad se tu nesto prci njoj fale batineee

  63. fan kesha

    ti marina spears si pisala 21 marta 2010 u 6 sati i 31 minuta da se sutradan niko nje nece secati a sada je 25.6.2011 i svi je se secaju . i britney je nekada bila pocetnica pa je sada napravila cenjenu karijeru , tako ce i kesha . kada ta vasa britney bude baba i cuva unuke kesha ce uveliko da peva

  64. Zli Zeka xD

    hahahaha…. ne vjerujem…. kakav probisvijet! bolje bi bilo da usuti….

iPiccy-collage
Hot or not

Rita Ora u stilu ’70-ih: Tri autfita za jedan dan

A post shared by ايلا (@eila_ce) on Jul 17, 2017 at 6:13pm PDT Rita Ora uočena je u Njujorku gde je ponela ne jedan,...