Connect with us

Kesha optužila producenta za seksualno zlostavljanje!

Muzika

Kesha optužila producenta za seksualno zlostavljanje!

Pretrpela užas (foto: hawtcelebs)

Pretrpela užas (foto: hawtcelebs)

Poznata pevačica Kesha podnela je tužbu protiv svog poducenta Lukasza Gottwalda, poznatijeg kao Dr Luke, sa kojim je sarađivala punih 10 godina!

Pevačica je u tužbi navela da ju je producent više puta seksualno, verbalno i emocionalno zlostavljao, kao i da ju je prisiljavao da koristi droge i alkohol “kako bi smanjio njen otpor kada bi on nešto pokušao”.

Kesha tvrdi da ju je Gottwald jednom prilikom naterao da ušmrče “neki beličasti prah” a zatim je dodirivao na nedoličan način. Drugom prilikom, ispričala je pevačica, dao joj je neke tablete za koje je tvrdio da će joj ublažiti simptome mamurluka, a ona se kasnije probudila gola u njegovom krevetu, sa osećajem mučnine, ne sećajući se šta je radila prethodnih nekoliko sati!

Dr Luke i Kesha preuzimaju nagradu za tekstopisca godine (foto: popcrush)

Dr Luke i Kesha preuzimaju nagradu za tekstopisca godine (foto: popcrush)

Gottwald je uzvratio kontra – tužbom, optuživši Keshu da ga je ucenjivala i pretila mu ovim “lažnim optužbama”, ukoliko on ne pristane da prekinu saradnju pre isteka njihovog ugovora.

J.V.M./Tračara

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Kaca

    14/10/2014 at 11:03 pm

    Ovaj covek je muzicki genije, neke od najvecih pop pesama danasnjice je on komponovao, pocevsi od Britney 2000-tih godina, pa sve do Katy ciji su najveci hitovi upravo njegovih ruku delo, ali ako se ovo utvrdi kao tacno, onda je njegova karijera gotova!

  2. Nicki Minaj's Biggest Barb

    15/10/2014 at 1:07 pm

    Ako je ovo tačno,baš mi je žao Ke$he. Toliko djevojaka proživljava takva iskustva kao npr.svakodnevna dodirivanja na neprimjerenim mjestima a šta mogu da urade povodom toga? Ništa,ako probaju i da se brane,muškarac će podleći nasilju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

Oglas

Poslednje vesti

Popularno

Oglas

Loading...
To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara