Prati nas

Khloe Kardashian otkrila porodici da je trudna u ‘KUWTK-u’ (VIDEO)

Vesti

Khloe Kardashian otkrila porodici da je trudna u ‘KUWTK-u’ (VIDEO)

Od kada su se pojavile glasine da je najmlađa Kardashian sestra trudna, a Khloe je odbijala da ih potvrdi (ili demantuje), svi su se pitali kada i kako će svetu otkriti divne vesti. Fotografijom na Instagramu? Ekskluzivnim intervjuom i naslovnicom u poznatom časopisu? Ili možda u epizodi Keeping Up with the Kardashians? Svi oni koji su rekli da će se velika objava desiti u popularnom rijalitiju su bili u pravu.

Naime, juče se emitovalo mid-season finale Keeping Up with the Kardashiansa, a Kardashiani ne bi bili Kardashiani da epizodu nisu završili sa velikim praskom. U segmentu ‘Gledaćete’ pojavili su se brojni kadrovi iz sledeće episode koja će se emitovati tek početkom 2018. godine. Među tim kadrovima može se videti i reakcija Kardashian porodice i bliskih prijatelja nakon sto im je Khloe rekla lepe vesti.

Iako se u klipu ne prikazuje trenutak kada Khloe zvanično izgovara: “Trudna sam”, reakcija prisutnih je dovoljna potvrda. Kris, Malika i Khadijah su zaplakale od sreće nakon što su čule vesti, a Khloe nikada nije izgledala ponosnije.


Kardashianke su, pored svega, još jednom dokazale da su žene koje vodi biznis i da znaju kako da privuku pažnju javnosti, jer će ceo svet čekati i gledati narednu epizodu Keeping Up with the Kardashiansa, samo kako bi među prvima čuli zaničnu potvrdu ove trudnoće. Epizoda će se emitovati 7. januara, što znači da ćemo čekati manje od mesec dana.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top