Prati nas

Khloe Kardashian otkriva tajnu kako do trbušnjaka iz snova

Extra

Khloe Kardashian otkriva tajnu kako do trbušnjaka iz snova

Ona je svoje telo dovela do savršenstva (foto: Instagram.com/khloekardashian)

Ona je svoje telo napornim treninzima dovela do savršenstva (foto: Instagram.com/khloekardashian)

Khloe Kardashian je kraljica fitnes saveta i ako neko zna kako je uspešno se izboriti sa viškom kilograma, onda je to ona.

Rijaliti zvezda na Intagramu prosto obožava da pokazuje svoje novo telo, i mnogi su je u kometarima pitali kako je uspela da postigne tako sjajne rezultate. Khloe je zato nedavno na svojoj aplikaciji otkrila bez koje opreme ne može da zamisli trening u teretani.

“Jedina sprava koja mi je u životu potrebna je vijača”, napisala je 32-godišnjakinja i dodala kako je vijača odlična za nekoliko grupa mišića, a ponajviše za trbušnjake. “Ona pokreće vaše celo telo jer kombinuje kardio i vežbe za ruke i stomak. Mislim da ljudi ne znaju koliko je teško preskakati vijaču samo 5 minuta u kontinuitetu. Sjajno je što vam je potrebno samo 5 je**nih minuta i plivate u znoju! To je za mene sjajna vežba”, napisala je Khloe.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Ona je takođe opisala kako izgleda jedan njen trening. “Obično skačem 5 minuta da se zagrejem. Zatim, posle prve četvrtine, skačem još 4 minuta. Testiram sebe da vidim da li mogu da napravim 800 preskoka za 5 minuta. Znam da to ne zvuči kao mnogo, ali probajte! Ako možete i lako vam je, duplirajte broj ili zadajte cilj kojim ćete izazvati sebe”, savetuje na kraju rijaliti zvezda.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top