Prati nas

Kim htela da usvoji devojčicu sa Tajlanda a ona je – odbila!

Foto

Kim htela da usvoji devojčicu sa Tajlanda a ona je – odbila!

Kim je poželela da usvoji devojčicu ali ju je ona odbila (foto: eonline)

Kim je poželela da usvoji devojčicu ali ju je ona odbila (foto: eonline)

Reality zvezda Kim Kardashian umalo je po drugi postala majka. Prilikom posete jednom sirotištu na Tajlandu, Kim je za oko zapela jedna devojčica koju je odmah poželela usvojiti, ali ona je to – odbila!

Trinaestogodišnja devojčica Pink zapela je za oko reality zvezdi Kim Kardashian kada je bila u poseti jednom sirotištu na Tajlandu. Malena se toliko svidela Kim da je ona odmah pozvala svog supruga, poznatog repera Kanye Westa, i rekla mu da želi da usvoji devojčicu. Iako je njena majka i menadžerka Kris otvoreno izrazila negodovanje rekavši Kim da se ne ponaša kao da je u shoppingu, starleta je kontaktirala upravu sirotišta kako bi se raspitala o proceduri potrebnoj za usvajanje, ali joj je rečeno da devojčica mora sama da odluči da li želi biti usvojena ili ne. Na iznenađenje mnogih, devojčica je odlučila da ostane u domu!

“Kada sam saznala da Kim želi da me usvoji tresla sam se od uzbuđenja. To bi bila neverovatna promena za mene, ali deca iz sirotišta su mi poput braće i sestara. Oni su moja porodica, nisam samo mogla otići i ostaviti ih”, rekla je devojčica, a preneo Daily MailPink je u sirotištu jer je njena majka Rose previše siromašna da bi se brinula o njoj, ali  svakog dana dolazi u sirotište kako bi videla ćerku i pomogla oko brige za ostalu siročad. Pink ima i mlađeg brata, a kada je saznala za Kiminu ponudu o tome je razgovarala sa svojom majkom koja je bila ponosna što slavna Kim želi da usvoji baš njenu ćerku. Ipak, rekla joj je da može otići da živi sa njom tek kad završi školu i osamostali se.

Po povratku sa Tajlanda, Kim se posvetila svojoj jednogodišnjoj ćerkici North West. koju od malih nogu priprema za VIP život, učeći je kako da pozira za paparazze.

Na svom Instagram profilu, Kim je sa fanovima podelila dve fotke – na jednoj ona i North se prave da poziraju pred objektivima paparazza, a druga spontana fotka prikazuje kako se majka i ćerke smeju.

Ovako Kim i North poziraju za paparazze (foto: Instagram)

Ovako Kim i North poziraju za paparazze (foto: Instagram)

Jedna spontana fotka majke i ćerke (foto: Instagram)

Jedna spontana fotka majke i ćerke (foto: Instagram)


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. STARSHIP**

  20. 11. 2014. at 17:58

  MA VAZI… JA NE VJERUJEM U OVO ONA ZELI DA RODI JOS DJECE

 2. sasa

  20. 11. 2014. at 18:03

  Ma daa! Budimo realni ljudi,ko bi izabrao zivot u sirotistu iz kojega ce na ulicu sa 18,pored zivota milionera,sa porodicom i sigurnom buducnoscu i obrazovanjem.Ne verujem ni rec od ovoga.

 3. a bre...

  20. 11. 2014. at 18:16

  okej,ko je gledao ovu epizodu kardasijana zna da su ona i njena majka razgovarale sa menadzerom hotela u kom su otsedale,o usvajanju i kako to ide. on im je rekao da zbog prethodnog zloupotrebljavanja dece koja su bila usvojena(belo roblje,prostitucija),vise niko nece moci da ih usvaja i odvodi iz te zemlje!onda su bili pod fazon,okej kako im mozemo pomoci bla,bla,pa su se dogovarali da grade nekakav bazen i tako to….NE ZNAM ODAKLE PRENOSITE VI OVO….

 4. Trish

  20. 11. 2014. at 20:13

  Na zadnjoj slici, Kim je konačno odlučila dokazati svetu da se Nort Vest zapravo smeje.

 5. I Am Sasha Fierce...

  21. 11. 2014. at 01:57

  Gledala sam ovu epizodu Keeping up with the Kardashians. Da zelela je da usvoji devojcicu jer joj je poklonila narukvicu i nije se odvajala od Kim. Tada je Kim izrazila zelju da je usvoji, ali nije mala bila protiv toga, vec je procedura za usvajanje deteta previse zahtevna. I u samoj epizodi je Kim shvatila da je to previse komplikovano. Svoj deci je kupila garderobu i opremila je taj dom za nezbrinutu decu kupivsi svima krevete i jastuke… Tako da, tracaro, ne sirite dezinformacije – ima i onih koji su informisani.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top