Connect with us

Kim Kardashian: bizarna izjava i promena prezimena
Hot!

Kim Kardashian: bizarna izjava i promena prezimena

Sestre Khloe i Kim

Kim Kardashian je u novoj epizodi Keeping Up With the Kardashians izjavila nešto krajnje bizarno, a ovih dana je potvrdila i da će se prezivati West!

Starleta Kim Kardashian na svet je 15. juna donela devojčicu North West. Nedavno ju je dečko Kanye West zaprosio i planovi za svadbu polako su u toku.  U jednoj epizodi, koja je tek prikazana, starleta je rekla nešto veoma neobično sestri Khloe: ”Kada sam došla iz bolnice prvo sam svoju vaginu pogledala u ogledalu. Izgledala je bolje nego pre porođaja.” Hmm, ok.

Za E news verenica poznatog repera juče je rekla da ne skida verenički prsten nikad sem kad se tušira. Nosi ga i u teretani. ”Nisam znala šta se dešava. Znala sam da idemo u San Francisko da proslavimo moj rođendan i zato što Kanye dan kasnije ima tamo nastup. Čak i kad smo bili na stadionu mislila sam da se radi samo o večeri sa orkestrom. Shvatila sam o čemu se radi tek kada je kleknuo ispred mene”– izjavila je srećna Kim i odgovorila da planove o svadbi prepušta svom vereniku i da će se on pitati povodom svega u vezi venčanja. Takođe, dodala je da će uzeti njegovo prezime, pa će sa nakon venčanja prezivati Kardashian West.

D. J. / Tracara.com
Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Milica

  29/10/2013 at 5:08 pm

  Koga bre briga za taj polu prostacki svet?
  Mislim stvarno da li ovde ima bar jedna osoba da je interesuje kako je izgledala vagina Kim Kardashian pre i posle porodjaja,ma ajde molim vas.
  Strasno je sto se neprestano pise o ovakvim ljudima

 2. Hurem

  29/10/2013 at 5:40 pm

  A daj tracaro o čemu ti pišeš,ova Kim Kardasijan je dno dna,ne zna vise kako da privuče paznju pa priča o svojoj vagini,bolest! U ostalom koga zanima njena vagina neka pogleda njen pornic,a ovde bi mogla da nas postedis tracaro tih gluposti i pišeš o pornicarkama,starletama…

 3. ivana

  29/10/2013 at 6:05 pm

  Ja ne mogu da verujem da je vest (ne samo na tracari nego svuda) njena glupa izjava za vaginu,i to da ce da doda prezime muza (sto ne naaaajnormalnija stvar na svetu) i ne promeni nego doda.A da nije poznat (kao sto joj 2 prosla nisu bila ) onda ga ne bi dodavala (jer sa nima oto nije uradila).

 4. Maja

  29/10/2013 at 7:04 pm

  Izjava podseca na Kardashianove…Ovo jenesto bolje odonoga da se Kloe zalila na elicinu njenog organa.One su poznate kao takve. A pretrgla se sto ce dodatii njegovo prezime….

 5. bi

  29/10/2013 at 7:17 pm

  ma ljudi sta vam je, to je deo scenarija, osmisljeno da puni tabloide i privlaci paznju dokone mase… mislite da je u tim njihovim emisijama bila sta spontano? pa mama joj je “rezirala” pornic. da li je potrebno jos nesto dodati?

 6. Japa

  29/10/2013 at 10:09 pm

  Jel ovo namontirano ili ova ima ovoliku glavu???!!!!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top