Prati nas

Extra

Kim Kardashian čeka četvrto dete posredstvom surogat majke

Prinova stiže u maju

Porodica Kardashian-West proširiće se za još jednog člana u maju ove godine.

Kako su javili američki mediji, Kim Kardashian West i Kanye West dobiće četvrto zajedničko dete, koje će im na svet doneti surogat majka. Iako su predstavnici slavnog para odbili da komentarišu ove navode, očekuje se da se beba rodi početkom maja.

Par već ima troje dece: petogodišnju North, trogodišnjeg Sainta kao i sina Chicaga, rođenog pre 11 mesta, surogatom.

Kim je u maju prošle godine otkrila da, iako je pre manje od dva meseca dobila kćerku Chicago koju je rodila surogat majka, već razmišlja o četvrtom detetu, ali naglašava da će tu biti kraj.

“Srce i dom u ovom trenutku su mi puni. Ne verujem da bih mogla da imam više od četvoro dece. Moj raspored je pretrpan, a smatram da u svakom braku žena treba da mužu posveti jednako pažnje koliko i deci”, rekla je Kim i otkrila kako su ona i Kanye otkrili kog pola će biti dete.

“Najvažnije mi je bilo da bude zdravo, a ispostavilo se da je ženski plod bio najzdraviji. I tako smo se odlučili da će biti devojčica”, dodala je.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Daisy Duvall

  04. 01. 2019. at 13:18

  “kao i sina Chicaga, rođenog pre 11 mesta, surogatom.”
  ocigledno ne citate sta stavljate online -.-

 2. Minaž

  05. 01. 2019. at 12:22

  @Daisy Duvall care ili carice, nasmeja me do suza…inače ovde Birtaševićka proverava tekst samo što se tiče keruše. Sve drugo je tandara mandara..???

 3. MARS

  05. 01. 2019. at 14:09

  Karleuši bi bilo bolje da i ona umisli jednu surogat majku nego da tračari i proziva ostale pevačice. Rečeno he da zdrava žena širi noge a bolesna tračeve i mržnju. Podari Dušku jadnome muško dete da ima pravog naslednika. Pusti ti one dve pišulje….Mada bi Dušku posavetovao da proveri DNK kod devojčica. Ružne su do zla boga. Jedna podgojena drugoj treba logoped. O facama da ne pričamo. ?

 4. Jovana

  07. 01. 2019. at 01:50

  ko vam pise ovakve tekstove… pa procitajte ih barem, pre nego sto ih objavite!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top