Prati nas

Kim Kardashian i šminker iz Crne Gore imaju novi rijaliti

Vesti

Kim Kardashian i šminker iz Crne Gore imaju novi rijaliti

Kim Kardashian je žena koja ne staje kada su poslovni poduhvati u pitanju. Tek što je izbacila novi parfem i novu aplikaciju, slavna rijaliti zvezda već lansira novi porojekat. U pitanju je rijaliti šou pod nazivom Glam Masters, gde će joj se pridružiti i njen lični šminker Mario Dedivanović iz Crne Gore.

Za sada se zna samo da će Kim biti izvršni producent, a Mario jedan od sudija u šou programu koji će početi da se prikazuje od 28. februara.

“Bila sam jako nesigurna u ovaj projekat. Bila sam uplašena jer nisam znala šta da očekuje. Ipak, ovo je postalo jedno od najboljih iskustva u mojoj karijeri. Emotivno je, sirovo i realno. Jedva čekam da svi to vide. Glavna nagrada će nekome bukvalno promeniti život. A ako volite šminku, ovo će vam biti omijena emisija”, izjavila je Kim u jednom intervjuu.


Za sada je objavljen samo 40-sekudni trejler, koji ne otkriva mnogo, pa se nadamo da ćemo uskoro saznati nešto više o ovoj emisiji.

9 komentara

9 Comments

 1. k

  07. 12. 2017. at 18:09

  sminker je sa kosova, izjasnjava se kao siptar

 2. Nina

  07. 12. 2017. at 19:34

  Šminker je rodjen i odrastao u Tuzima u Crnoj Gori, roditelji su mu Albanci dosli da žive u Cg. I

 3. Countess

  07. 12. 2017. at 22:58

  Još samo kad bi Dedivanović bilo albansko prezime. Biće da mu je majka Albanka, a otac Crnogorac. Ali, pošto se izjašnjava kao Albanac, vjerovatno je jači uticaj majke, ili su mu se roditelji davno razveli, pa nisu u dobrim odnosima, ili mu otac nije ni živ…to ne znam. Ali to prezime sigurno nije albansko, jer se završava na -ić.

 4. mas

  08. 12. 2017. at 08:28

  Ma zar je bitno odakle je šminker? Bitno je da se Kim u sve razume, i u modu i u šminku i u parfeme i u trista čuda i bitno je da će deci ispirati mozgove još narednih 30 godina. Taj show je trebala da radi Kajli, ali kako Kim sad zna bolje šminku od nje (ili ne može da podnese da je neka od sestara popularnija od nje) Kajli će kao da gledam da dizajnira modu za bebe, a ne bi me iznenadilo da dizajnira i neku šminku za bebe. Realno, stil Kim Kardašijan je dosadan i napadno jadan. Neka priča šta god ko hoće ali ona pojma nema kako da se obuče. Sve je na njoj pogrešno ali dok je ovaca biće i šišanja. I da, ono njeno senčenje lica postoji otkako ja znam za sebe, samo što je ona to digla na takav nivo da ti sad treba 7 miliona pudera da bi se usudio da izađeš na ulicu. Ma totalna budalaština. Cirkus.

 5. Kaya

  08. 12. 2017. at 09:53

  Prezime je albansko, to nije naše crnogorsko-srpsko prezime, ima previše njih kojima se završava sa ić, nego vi iz srbije ne znate jer vas nisu preplavili ka nas

 6. Countess

  08. 12. 2017. at 11:32

  Nisu preplavili Srbiju? A Kosovo? Nema šanse da se albansko prezime može završavati na -ić. Druga je stvar ako oni iz nekog razloga kriju svoje porijeklo. Inače, slažem se da Kim ne zna da se obuče, žena od stila ne može nikad biti ona koja se vulgarno i nakaradno oblači, i koja je toliko izdeformisala svoje tijelo da liči na karikaturu.

 7. Countess

  08. 12. 2017. at 11:37

  A što se šminkanja tiče, lako je biti super našminkan kad te svaki dan šminka profesionalac. Kim je tu samo kao platno po kome ovaj slika, i ništa više.

 8. Sunny

  08. 12. 2017. at 23:25

  On nije ono što vi tvrdite ili misit nego ono što ON kaze da jeste: Albanac iz CG koji godinama podrzava šiptare sa Kosova, promovise Kosovo kao državu, svuda i na instagramu i privatno, pljuje Srbiju i mrzi Srbe. I sjajan je šminker koji sada drzi predavanja i skole sminkanja ali jje albanski sovinista i strasno sujetan tip. Činjenice

 9. Countess

  10. 12. 2017. at 21:03

  Ne razumijem kako mrzi Srbe, a iz miješanog je braka. Njegovo prezime je srpsko, pa kako god da se on deklarisao. Znam da to nije tema, al baš me iznenadilo to što je Sunny napisala.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top