Prati nas

Kim Kardashian konačno u rijalitiju ispričala celu priču o napadu u Parizu

Hot!

Kim Kardashian konačno u rijalitiju ispričala celu priču o napadu u Parizu

(foto: Screenshot/E!)

(foto: Screenshot/E!)

Iako je od napada na Kim Kardashian u Parizu prošlo skoro pola godine, epizoda rijalitija U korak sa Kardašijanovima, koja se bavi ovim nemilim događajem, emitovana je tek sinoć, budući da je 13. sezona tek počela da se prikazuje.

Iako je dosad rekla jako malo o samom napadu, mediji su spekulisali dosta o tome šta se desilo u njenoj hotelskoj sobi, a policijski izveštaji su samo dopunjavali informacije koje su bile dostupne.

Ipak, sve do sada nismo bili u mogućnosti da čujemo njenu stranu priče. Kim se prisetila kako je znala da nešto nije u redu kada je čula korake na stepeništu svog apartmana, odnosno nakon što joj niko nije odgovorio na pitanje: Ima li koga?

Pošto nije očekivala nikoga (jer su svi drugi imali poslovne obaveze u tom momentu) počela je da oseća strah, a to je kulminiralo kada je ugledala dva uniformisana lica kako praktično vuku trećeg muškarca u civilu, sa lisicama na rukama. Ispostavilo se da je sve to zamka, kako rijaliti zvezda ne bi pozvala upomoć, kao i da je i treće neuniformisano lice takođe saučesnik.

Samo on je govorio engleski, tako da je preko njega komunicirala sa preostalom dvojicom, koja su joj zatražila prsten koji se nalazio na njenom noćnom stočiću. “Tek tada sam shvatila da su naoružani. Imala sam samo dve opcije. Jedna je bila da počnem da bežim i da mi pucaju u leđa, a druga je da pustim da se stvari odvijaju svojim tokom i da se nadam da me neće povrediti. Zamolila sam trećeg muškarca da objasni preostaloj dvojici da sam majka dvoje dece i da me poštede”, ispričala je Kim kroz suze.

(foto: Screenshot/E!)

(foto: Screenshot/E!)

“Jedan od njih me je zgrabio za noge i bacio na krevet. U tom momentu sam počela psihički da se pripremam za to da ću biti silovana. Na sebi sam imala samo spavaćicu. Međutim, on je počeo da mi uvija noge lepljivom trakom, nakon što mi je istom zapušio usta. Tada sam shvatila da će me ubiti i mislila sam na svoju decu, supruga i porodicu. Molila sam se za to da me Kourtney, koja je trebalo prva da se vrati kući, ne pronađe mrtvu na krevetu i da joj taj prizor ne ostavi traume za ceo život”, jecala je Kardashianova.

Ipak, oni su je tako onemogućenu da se kreće smestili u kadu i otišli. “Ne znače mi ništa stvari koje su odneli. Sve je to zamenljivo”, zaključila je Kim, na šta su je sestre Khloe i Kourtney Kardashian zagrlile i poručile: “Sve, osim tebe.”


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. rqrq

  20. 03. 2017. at 14:47

  kako je ona pametna, cjelo vrjeme se nije oglasavala jer je to ostavila za svoj rijaliti .. sve u svemu sama si je kriva na neki nacin

 2. Lopa

  20. 03. 2017. at 16:40

  Zasto je sama kriva? Sama je sve zaradila, nije od nikoga ukrala, nek radi s njim sta hoce. Kako vas nije stid reci sama kriva? Niko ne zasluzuje da mu se ovako nesto desi, kako ste pakosni samo. Sta sad, svi koji imaju svoj novac ne smiju nista radit s njim da ih oni koji nisu sposobni ni za sta drugo osim kradje ne bi opljackali? Uhvaceni su hvala Bogu i robovat ce, a njoj i njenoj porodici, predivnoj djeci i ostatku klana zelim svu srecu u zivotu. Ne znam cime je zasluzila toliku mrznju, zivi svoj zivot kako hoce, ne petlja se gdje joj nije mjesto al pojedinci nezadovoljni svojim ispraznim zivotima ce se uvijek naci da s*ru. Samo naprijed Kim!

 3. nenad

  20. 03. 2017. at 21:03

  Bas tuzna epizoda.

 4. rqrq

  21. 03. 2017. at 14:06

  @lopa ne ne zasluzuje ali i sama je priznala da je kriva jer je previse toga stavljala na razne stranice, a ja sam ostavila kratak komentar i svoje misljenje jer tome sluzi ova stranica zar ne? mozda je tvoj zivot isprazan jer si napisala skoro roman o njoj … ako je tvoj uzor moj nije .. po*nicarka …

 5. glambert

  21. 03. 2017. at 17:47

  odvratni su mi vec koliko iznose u javnost i od toga zaradjuj pare

 6. nenad

  21. 03. 2017. at 21:23

  @glambert to im je i posao.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top