Prati nas

Kim Kardashian na udaru zbog rasističkog kostima za Noć veštica

Vesti

Kim Kardashian na udaru zbog rasističkog kostima za Noć veštica

Kim Kardashian je uživala ove godine za Noć veštica, maskirajući se u svoje najveće idole kao što su Selena, Madona ili Cher. Međutim, ali kada je odlučila da se maskira u legendarnu pevačicu Aaliyah, fanovi nisu bili ni malo zadovoljni njenim odabirom.

Kim je iskopirala Aaliyahinu odevnu kombinaciju iz Try Again spota, zbog čega su je fanovi osuđivali, jer kao belkinja ne bi trebalo da kopira tamnije umetnike. Kim se našla na udaru rasističkih komentara, pa je svima uputila jasnu poruku na društvenim mrežama.

“Aaliyah je bila neverovatna pevačica i uvek će biti muzička legenda. Videla sam online da neki misle da je moj kostim bio lošeg ukusa, pa želim da se izvinim svima koji su uvređeni. Kada sam osmislila ovaj kostim, nisam se maskirala u rasu ili kulturu, već u ženu kojoj sam se uvek divila”, javno se izvinila Kim, pa je stavila tačku na celu priču onako kako samo ona ume:

“Za mene postoji samo ljubav i poštovanje. Mi ne vidimo boje u mojoj kući. Želeli smo da se maskiramo u ljude i umetnike koje volimo i poštujemo. Tako je jednostavno”

Kim je svojim komentarom dobila veliku podršku medija i vernih fanova


2 komentara

2 Comments

  1. nikolija

    06. 11. 2017. at 13:16

    Ma samo kad je ona rasista, definitivno

  2. k

    06. 11. 2017. at 15:37

    ovi amerikanci stvarno nisu normalni. zena je udata za crnca, deca su joj melezi, ali ako je obukla kostim-e onda mora da je rasista.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top