Kim Kardashian o promeni pola svog očuha: Govoriće kada bude vreme za to

Objavljeno: 27.01. 15:14

I dalje voli svog očuha (foto: WENN)

I dalje voli svog očuha (foto: WENN)

Kim Kardashian kaže da podržava Bruca Jennera “u potpunosti” te da je njen očuh veoma srećan u ovom trenutku.

U intervjuu za Entertainment Tonight, TV zvezda odbila je da komentariše spekulacije oko promene izgleda i pola Bruca Jennera. Ipak, ona je otkrila da ga podržava u potpunosti.

“Mislim da svako u jednom trenutku prolazi kroz izvesne stvari u životu ali to je priča koju Bruce treba da podeli sa vama kada on bude smatrao da je pravo vreme,” otkrila je mama North West.

Porodica na prvom mestu (foto: Instagram)

Porodica na prvom mestu (foto: Instagram)

Govoreći o nedavnoj fotografiji na kojoj su ona i sestre zajedno sa Jennerom, Kim je otkrila da to što on i njena mama Kris nisu više u braku, ne znači da Bruce nije deo porodice.

“Tom slikom nismo poslale nikakvu skrivenu poruku. Mi ga podržavamo u potpunosti i kad on bude odlučio da govori o svom životu, znam da će pričati. To je njegova priča, a ne moja,” bila je jasna Kim.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...