Prati nas

Kim Kardashian otkrila svoje planove za treću bebu (VIDEO)

Život

Kim Kardashian otkrila svoje planove za treću bebu (VIDEO)

Kim želi još dece i pokušala je sve da to i ostvari (foto: Screenshot)

Kim želi još dece i pokušala je sve da to i ostvari (foto: Screenshot)

Kim Kardashian West zaista želi treće dete sa suprugom Kanye Westom. Međutim, lekari su joj ranije, zbog brige za njeno zdravstveno stanje, takoreći zabranili da ostane trudna treći put.

Rijaliti zvezda je u najnovijoj epizodi serijala U korak sa Kardashianovima otkrila da ipak želi da iznese još jednu, veoma rizičnu trudnoću i zakazala je operaciju koja će joj pomoći da ‘sredi svoju matericu’. “Zaista će biti veoma teško imati još dece. Toliko sam se namučila sa prethodna dva porođaja, da doktori misle da uopšte nije sigurno da ponovo ostanem u drugom stanju. Ova operacija je poslednja stvar koju mogu da pokušam. Želim da moja deca imaju još braće i sestara, ali želim da znam da sam pokušala sve kako bih uspela u tome”, iskrena je 36-godišnja gospođa West.

Njena porodica svakako nije bila oduševjena ovom Kiminom rizičnom zdravstvenom odlukom, te joj je majka Kris Jenner savetovala: “Nisam sigurna da je sve ovo vredno tolikog rizika. Volela bih da Kim dobije još jedno dete, ali sam više zabrinuta za njeno zdravlje”, rekla je Kris.

Jedino rešenje za treću bebu je surogat majka (foto: Screenshot)

Jedino rešenje za treću bebu je surogat majka (foto: Screenshot)

Međutim, operacija kojoj se rijaliti zvezda podvrgla nije bila uspešna i nakon izlaska iz bolnice, Kim je otkrila: “Bilo je nekih komplikacija sa mojom bešikom tako da imam kateter. Veoma je bolno i frustrirajuće”, rekla je ona. Kasnije je svom prijatelju Jonathan Cheban priznala: “Ne mogu više da ostanem u drugom stanju. Veoma mi je teško. Potpuno sam slomljena, odustajem…”, rekla je kroz suze supruga Kanye Westa.

Na kraju je sa sestrama Khloe i Koutney Kardashian podelila vest da ona i njen suprug toliko žele treće dete, da su odlučili da im u tome pomogne surogat majka. “Nakon svega kroz šta sam prošla, neuspešna operacija mi uopšte nije pomogla. Kayne je bio veoma nervozan zbog operacije i znam da on želi još dece. Mislim da je surogat majka jedina opcija za nas”, otkrila je rijaliti zvezda na kraju.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top