Prati nas

Kim Kardashian: Selfiji su izašli iz mode

Vesti

Kim Kardashian: Selfiji su izašli iz mode

(foto: Instagram)

Postoji razlog zbog kojeg internet oslovljava Kim Kardashian Kraljicom selfija. Ova rijaliti zvezda nas je i naučila kako pravilno da uslikamo savršeni selfi. Međutim, da li ste primetili da Kim već mesecima nije objavila ni jedan jedini selfi? Čini se da je ta era završena za najpoznatiju starletu na svetu.


Naime, Kim i Khloe Kardashian su nedavno snimile zanimljivi klip, kako bi promovisale novu epizodu KUWTK, u kojem su odgovarale na unikatna pitanja. A kada je Khloe pitala stariju sestru da li bi radije odabrala da nikada više ne uslika selfi ili ne objavi snapchat, Kim je bez razmišljanja odgovorila: ”Nikada ne bih uslikala ni jedan selfi. Selfiji su ionako završena priča. To je tako od pre dve godine”.

Ovaj odgovor ne samo da je iznenadio širu javnost, već i samu Khloe. Na kraju krajeva, Kim je jedno vreme bila toliko opsednuta selfijima da je objavila Selfie knjigu, a zbog nje ovaj trend fotografisanja je osvojio čitav svet.

Dobro je poznato da Kardashianke prave trendove, te je samo pitanje vremena kada će selfiji nestati i iz naših privatnih galerija.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. kleo

    12. 10. 2017. at 08:08

    cuj kardashianke prave trendove? nije tacno! the diva pravi trendove kim k je, kako vec znamo, kopira. tesko je biti original u svetu kopija.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top